Βάσω Λασκαράκη: Οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή της μετά το χωρισμό

Η Βάσω Λασκαράκη μετά από 8 χρόνια είναι και πάλι single- οι φίλοι της είναι αυτοί που τη στήριξαν και κυκλοφορούν παντού μαζί της.

Στα social media είσαι πολύ ενεργή και έχεις επιλέξει να δείχνεις κομμάτια της καθημερινότητάς σου αλλά και της διασκέδασής σου. Κάποιοι ίσως το σχολιάζουν αρνητικά…

Τα social media, εκτός από τρόπος επικοινωνίας, είναι και εργαλείο δουλειάς. Δεν θεωρώ ότι προκαλώ με τη ζωή που κάνω ούτε ότι προβάλλω κάτι. Το να περνάω όμορφα, να είμαι σε καλή διάθεση και να θέλω να το μοιραστώ με τους φίλους και τους followers μου δεν νομίζω ότι είναι κακό, εγώ το βρίσκω και λίγο αστείο. Όσο για τα σχόλια, προφανώς και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν γιατί βγαίνω και διασκεδάζω με τους φίλους μου. Δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα, ούτε έχω να δώσω λόγο σε κάποιον.

 Φίλους από το χώρο έχεις;

Είμαι σταθερός άνθρωπος και έχω δυνατές και καλές φιλίες από παλιά. Και από το χώρο όμως έχω φίλους. Λίγους και καλούς. Δυνατή φιλία με συνδέει με την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είναι εκτός συναγωνισμού. Χωρίς αυτή θα ήταν μια διαφορετική χρονιά φέτος. Πολύ καλός μου φίλος, οικογένεια, είναι ο Μελέτης Ηλίας,με τον οποίο παίζουμε μαζί στη σειρά, και του έχω βαφτίσει το ένα παιδάκι του. Για μένα η οικογένειά του αποτελεί μέρος της οικογένειάς μου και μαζί με τη γυναίκα του υπήρξαν μεγάλο στήριγμα. Το ίδιο και η Ιωάννα Ασημακοπούλου, με την οποία επίσης παίζουμε μαζί στο σίριαλ.

67627_0569_ilias_laskaraki_03112015

Πηγή: Peoplegreece.com