Βασίλισσα Ελισάβετ: Η σπάνια φωτογραφία που τη δείχνει να κάθετε στο καθιστικό του παλατιού

Splash News

Σίγουρα όλοι μας έχουμε διαβάσει πολλά πράγματα για τη ζωή των royals που αφορούν τις προτιμήσεις, τις συνήθειες τους, το πρόγραμμα τους. Πολλοί από εμάς όμως θα θέλαμε πολύ να δούμε πως είναι το εσωτερικό ενός παλατιού.

Ακριβώς αυτή την επιθυμία μας έκανε πραγματικότητα η βασίλισσα Ελισάβετ όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό The royal family στο Instagram, η οποία τη δείχνει να κάθεται στο καθιστικό της στο Κάστρο του Γουίνδσορ και να μιλά στο τηλέφωνο με τον Μπόρις Τζόνσον.

Φυσικά, εκτός από την ίδια τη βασίλισσα και τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, το βλέμμα μας έπεσε στο background της φωτογραφίας και τη διακόσμηση του σαλονιού της βασίλισσας.

Σίγουρα ξεχωρίσαμε τα σκυλιά Corgi που έχει η βασίλισσα επάνω στο γραφείο της, το αγαλματίδιο του φρουρού, του στρατιώτη και των αλόγων, αλλά και το χρυσό ρολόι που κοσμεί το τζάκι του δωματίου.

View this post on Instagram

The Queen held her weekly Audience with the Prime Minister today by telephone. Her Majesty – pictured this evening at Windsor Castle – has held a weekly Audience with her Prime Minister throughout her reign.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on