Βασίλης Κικίλιας: Τι δήλωσε για τη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού;

Ο πολιτικός Βασίλης Κικίλιας έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso όπου μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού και για τον έρωτα.  Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Απρίλιο του 2017 μέσα από κοινούς φίλους ενώ η σχέση τους έγινε γνωστή τον περασμένο Αύγουστο, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες τους να βαδίζουν πιασμένοι χέρι-χέρι στην Πάτμο.

Διαβάστε αποσπάσματα απο αυτά που είπε στην δημοσιογράφο, Βίβιαν Μπενέκου.

“Εγώ θέλω να πιστεύω ότι μεταλλάσσεται και εξελίσσεται. Προφανώς ο ενθουσιασμός φεύγει, όπως φεύγει και το αρχικό φτερούγισμα. Γνωρίζεις έναν άνθρωπο και τον αγαπάς, και ενδεχομένως αυτό εξελίσσεται και τον παντρεύεσαι. Μετά είναι ο πατέρας ή η μάνα των παιδιών σου και τον βλέπεις πάλι μέσα από άλλο πρίσμα. Υστερα φεύγουν τα παιδιά, πάνε πανεπιστήμιο, φτιάχνουν τις ζωές τους και το ζευγάρι ξαναγίνεται δύο. Ξαναβρίσκεται εκεί απ’ όπου ξεκίνησε. Τότε πάλι αναπτύσσονται νέα συναισθήματα. Είναι ένας ωραίος κύκλος αυτός, με την προϋπόθεση ότι έχεις τον άνθρωπό σου”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε για την σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού, αλλά προτίμησε να μην απαντήσει για την προσωπική του ζωή. “Θέλω να σου πω ότι εκτιμώ το ενδιαφέρον όλων για τα προσωπικά του καθενός. Είναι ανθρώπινο. Αλλά εγώ διαχρονικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου και τον κανόνα αυτόν τον τηρώ και τώρα. Είπα και εξήγησα ότι είναι ωραίο να έχει κανείς ισορροπία στη ζωή, αλλά δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με τίποτα περισσότερο από αυτό, και άρα για τα προσωπικά μου θα μου επιτρέψεις, Βίβιαν, να μην κάνω κανένα σχόλιο…”, επεσήμανε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα