Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν

Οπωσδήποτε, η μεγάλυτερη gossip είδηση της εβδομάδας είναι ο χωρισμός της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια που αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από εννέα περίπου μήνες σχέσης και ενάμιση μήνα συγκατοίκησης. Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε και η εκπομπή HappyDay με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να επιβεβαιώνει τον χωρισμό του ζευγαριού. Στη συνέχεια, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο. Διαβάστε τι είπε χαρακτηριστικά:

«Ισχύει ο χωρισμός, είναι όντως αλήθεια. Τα προβλήματα στη σχέση αυτή είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Υπήρχε μία διαφορετική προσέγγιση κάποιων πραγμάτων, με βασικότερη αυτή της απόκτησης παιδιού. Ο Βασίλης Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι ήθελε να πάει σοβαρά η σχέση αυτή. Ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια. Θέλει πάρα πολύ ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά ναι μεν υπήρχε ένας έρωτας, αλλά η απόκτηση παιδιού ήταν ένα project που η Τζένη Μπαλατσινού είχε υλοποιήσει στη ζωή της, με τρία παιδιά. Επήλθε και μια δεύτερη συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού για το θέμα του γάμου και της απόκτησης παιδιού. Εκεί κατάλαβε ο Βασίλης Κικίλιας ότι οι δρόμοι τους δεν μπορεί να είναι μαζί, οπότε αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να μείνουν ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε χώρισαν αλλά δε μάλωσαν. Παραμένουν δυο φίλοι, όσο μπορεί να είναι φίλοι δυο πρώην».

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποκτήσει τα τρία της παιδιά, Αμαλία, Αλεξάνδρα, Μάξιμο, με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο.

balatsinou, kostopoulos, homepage image

Πριν από λίγες ημέρες, ο κύριος Κωστόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, ενώ ρωτήθηκε και για την πρώην σύζυγό του. «Με τα προσωπικά μου είμαι μια χαρά. Ήσυχος. Φλερτάρω… Αν δεις καμιά ωραία κοπέλα την κοιτάς. Εντάξει. Αν είναι να μιλήσεις, μιλάς. Να περνάει η ώρα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε άλλο μήκος κύματος. Εγώ θέλω να πετύχει αυτό το μαγαζί. Αυτό με νοιάζει. Τα γκομενικά μετά», είπε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος και όταν ρωτήθηκε για την Τζένη Μπαλατσινού, δήλωσε, «Δεν θέλω να συζητάω για έναν χωρισμό που έχει γίνει πριν από πέντε χρόνια».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα