Τζένη Μπαλατσινού: Ο εκνευρισμός της για την ερώτηση για τις πλαστικές

Η Τζένη Μπαλατσινού σε χθεσινή έξοδο της μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εκπομπή της και δήλωσε πως στο 80% ότι είχε σχεδιάσει έχει υλοποιηθεί, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν έχει κάνει πλαστικές και τι έχει να πει σε όλους αυτούς που λένε πως το πρόσωπό της δεν κουνιέται, εκείνη φανερά εκνευρισμένη απάντησε: «Έχω κάνει καμιά δεκαριά, κάθε μέρα και από μία. ΣτονΠαπανώτα πείτε να σχολιάσει που έχει μια καλή κουβέντα για όλες τις γυναίκες. Φαίνεται τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες», τότε ο δημοσιογράφος την διέκοψε και της είπε πως δεν αναφέρεται στον Δημήτρη Παπανώτα: «Α, δεν ξέρω, εγώ 2-3 που έχω ακούσει είναι μόνο από τον Παπανώτα και μπράβο του γιατί φαίνεται ότι της αγαπάει πολύ τις γυναίκες πολύ το αγόρι – γιατί είναι αγόρι, άντρας γερός ο Παπανώτας».

Το θέμα δεν έκλεισε εκεί και οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν θα έκανε κάποια πλαστική: «Μπορείτε να κάνετε κάποια άλλη ερώτηση να μην είναι τόσο κλισέ; Ρωτάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Και να έκανα και να κάνω μπορεί να μην θέλω να το μοιραστώ μαζί σου. Όταν έκανα την πρώτη προσθετική στο στήθος, βγήκα και το είπα. Χαλαρώστε λίγο, είναι και άκομψο».

Δείτε όλα όσα είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού σχολίασε και το Happy Day και η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα δεν άργησε να έρθει: «Προσπαθούν οι δημοσιογράφοι να βρουν μια ερώτηση που να μην είναι κλισέ, να μην τα παίρνουν στο κρανίο κάποιες κυρίες. Μα τι να σε ρωτήσω, για τη θεωρία της σχετικότητας; Δεν θα ξέρεις να απαντήσεις», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Γιατί ενοχλείται με τις ερωτήσεις για τις πλαστικές, αφού μόνη της τα λέει. Αυτό που λυσσάτε να γίνετε διάσημες και μόλις γίνετε διάσημες στραβοχύνεστε! Αγάπη μου έκανες τούμπες για να σε ρωτάμε -δεν το λέω για την Τζένη, γενικώς».

Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί: