Η Τζένη Μπαλατσινού κάνει τον απολογισμό της

Μετά τα τρία πέτρινα χρόνια της ζωής της -η πτώχευση, η κατάθλιψη του συζύγου της κ.α.- έμαθε πολλά, πήρε τη ζωή στα χέρια της και πια νιώθει έτοιμη και δυνατή να αντιμετωπίσει κάθε τι που θα παρουσιαστεί στο δρόμο της.

Για όλα αυτά μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πιο stylish περσόνα της ελληνικής τηλεόρασης, θέλοντας να δώσει δύναμη σ’ εκείνες τις γυναίκες που παλεύουν καθημερινά με τα δικά τους προβλήματα και άγχη.

«Δεν λέω ότι είμαι ο Σούπερμαν, αλλά έπρεπε όλα αυτά τα χρόνια να είμαι δυνατή για να κρατήσω τις ισορροπίες και να στηρίξω, εκτός από τον άνδρα, και τα παιδιά μας. Ήμουν τόσο απασχολημένη με διάφορα προβλήματα που ζητούσαν άμεσα λύση, οπότε δεν είχα την πολυτέλεια να πάθω κατάθλιψη», δήλωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έκλαψα πολύ, αλλά μόνη μου. Απομονώθηκα από τον κοινωνικό περίγυρο και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήθελα να δω κανέναν, δεν σήκωνα τα τηλέφωνα και δεν απαντούσα στην κολλητή παιδική μου φίλη. Όταν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, θέλω να το λύνω μόνη μου. Είμαι μοναχικός άνθρωπος. Αλλά αν με ρωτάς αν θα προτιμούσα τη ζωή μου τρία χρόνια πριν ή σήμερα, θα σου απαντούσα ότι κέρδισα πολλά πράγματα και προτιμώ το τώρα. Θεωρώ κάποιες στιγμές ευλογημένο τον εαυτό μου που μου ήρθαν έτσι στραβά τα πράγματα».

Ποιό είναι όμως το μάθημα ζωής που της άφησε όλη αυτή η περιπέτεια; «Μέσα από τις δυσκολίες συνειδητοποίησα πραγματικά ποια είμαι. Τώρα είδα τις δυνατότητες μου, τώρα αντιλαμβάνομαι τον χαρακτήρα μου, τώρα ξέρω πώς θέλω να ζήσω. Αισθάνομαι πιο ελεύθερη από ποτέ. Έχω διώξει ό,τι σκάρτο υπήρχε δίπλα μου και νιώθω ότι είμαι κυρίαρχος του εαυτού μου. Θα έπρεπε να ζήσω τρεις ζωές για να μάθω αυτά που έμαθα τα τελευταία χρόνια», εξομολογήθηκε στο Ok.

Διαβάστε εδώ: Ελένη Μενεγάκη: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε γνωστό πολυκατάστημα