Τρεις πασίγνωστες σταρ μας μαθαίνουν πως να ξεπερνάμε την απιστία

Σας απάτησε ο σύντροφός σας και δεν ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε;  Έχουμε ευχάριστα νέα για εσάς καθώς τρεις πολύ όμορφες κυρίες –που ίσως να έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με εσάς-  δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές τους.  Πράγματι, η Cameron Diaz, η Kate Upton και η Leslie Mann ή αλλιώς οι συμπρωταγωνίστριες της νέας ταινίας «The Other Woman» εξηγούν τι είναι που πρέπει να κάνετε ή να μην κάνετε, όταν μία «άλλη γυναίκα» αναστατώσει τη σχέση και κατ’ επέκταση τη ζωή σας.

1 . Αποφύγετε τα social media, «Εκείνες τις ημέρες οι γυναίκες κάθονται και παρατηρούν  τις φωτογραφίες της άλλης γυναίκας και μοιραία βάζουν τον εαυτό τους σε σύγκριση και ταυτόχρονα τον υποβιβάζουν. Θα πρέπει καλύτερα να επικεντρωθούν στο πώς θα ανανεωθούν», εξήγησε η Upton για να συμπληρώσει μετά από λίγο η Mann, «Μείνετε μακριά διότι ποστάρουν μόνο τις καλές τους φωτογραφίες και εσείς νομίζετε πως είναι έτσι στην πραγματικότητα με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πολύ άσχημα».

2 . Απλά προχωρήστε! Η Diaz πρότεινε να, «Αφήστε το παρελθόν πίσω σας και ζήστε τη ζωή σας. Δεν λέω να γίνετε φίλη με το κορίτσι που σας απάτησε ο φίλος σας αλλά μην σπαταλάτε την ενέργειά σας εστιάζοντας στο ποια είναι αυτή η γυναίκα ή τι παραπάνω έχει από εσάς ή πώς μπορείτε να αλλάξετε τον σύντροφό σας και να τον κάνετε να γυρίσει πίσω. Εάν είναι άπιστος θα παραμείνει άπιστος. Απλά προχωρήστε».

3 . Μην κατηγορείτε την άλλη γυναίκα, «Συχνά κατηγορούμε την άλλη γυναίκα για τις πράξεις του άντρα. Στην πραγματικότητα θα πρέπει να αναρωτηθούμε “ γιατί είμαι εγώ σε αυτή τη θέση; Μήπως μπορώ να μάθω κάτι από αυτή τη κατάσταση; Πότε θα σταματήσω να φοβάμαι να αφήσω κάτι που ήδη ξέρω ότι δεν είναι καλό για μένα;”» υποστηρίζει η  Diaz.

4 . Στραφείτε στις φίλες σας, «Αυτό που πραγματικά είναι πολύτιμο αυτές τις στιγμές είναι οι φίλες σας που μπορούν να σας καταλάβουν και να περάσετε όμορφο χρόνο μαζί τους», συμβούλεψε και πάλι η Cameron.

Διαβάστε ακόμη: 

Τα πιο χαρακτηριστικά looks απο το Coachella Festival τα προηγούμενα χρόνια

Kris Jenner: H μαμά της Kim Kardashian ετοιμάζεται για το Playboy;