Τώρα και σε παιχνίδι: Δείτε το νέο project της Kim Kardashian

Άλλη μία μέρα πέρασε άλλο ένα νέο από την Kim Kardashian έκανε την εμφάνισή του. Η τηλεπερσόνα χρησιμοποίησε για ακόμη μία φορά το Instagram προκειμένου να ενημερώσει όλον τον κόσμο για τα σχέδιά της ή μάλλον καλύτερα για το project της -όπως το χαρακτήρισε και η ίδια.

Η 33χρονη ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει ένα fashion παιχνίδι με την υπογραφή της, που θα είναι διαθέσιμο στο iTunes και στο Google Play.

Με ονομασία «Το παιχνίδι της Kim Kardashian», θα έχετε όλοι την ευκαιρία να απολαύσετε την ψηφιακή έκδοση της κυρίας Kardashian, η οποία θα σας προετοιμάζει και θα σας δίνει την έγκρισή της για μία κατάλληλη ενδυματολογικά έξοδο. Με ρούχα για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για μία εμφάνιση πάνω στο κόκκινο χαλί είτε για μία έξοδο σε club, στόχος του παιχνιδιού είναι να προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα για κάθε ενδεχόμενο. Επίσης, η Kim υπόσχεται πως με την πολύτιμη βοήθειά της θα βελτιώσετε το στιλ σας.

Όπως καταλαβαίνετε, είτε  επιλέξετε αυτήν την εφαρμογή, είτε όχι, το σίγουρο είναι πως τα παιχνίδια πλέον αποκτούν άλλη διάσταση. Με λίγα λόγια, τρέμε Candy Crush…

Πάρτε μία γεύση από το teaser video παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη: 

Από τις Κάννες με αγάπη: Τι φόρεσε η Kim Kardashian και έκλεψε την παράσταση;

Kourtney Kardashian: Λέει ναι στο crop top κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad