Το βρετανικό κοινοβούλιο στηρίζει την Meghan Markle – Το γράμμα που της έστειλαν γυναίκες βουλευτές

Θέλοντας να τοποθετηθούν απέναντι στο «πόλεμο» που έχουν ανοίξει τα βρετανικά Μέσα απέναντι στην Meghan Markle, περισσότερες από 70 γυναίκες βουλευτές από το κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου, της έστειλαν ανοιχτή επιστολή για να της δείξουν την υποστήριξη τους.

Μάλιστα η Holly Lynch –μέλος του Εργατικού κόμματος-  που ηγήθηκε της προσπάθειας, δημοσίευσε την επιστολή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter όπου μεταξύ άλλων έγραψε: «Γυναίκες από όλα τα κόμματα έχουμε βάλει στην άκρη τις διαφορές μας, για να δείξουμε αλληλεγγύη στην Δούκισσα του Sussex μέσα από αυτήν την ανοιχτή επιστολή».

«Σε μερικές περιπτώσεις, οι τίτλοι πρωτοσέλιδων και αυτά που γράφονται αποτελούν μια εισβολή στην ιδιωτική σας ζωή και έχουν επιχειρήσει την δολοφονία χαρακτήρα σας, που από όσο μπορούμε να δούμε δεν υπάρχει κανένας ωφέλιμος λόγος που το κάνουν».

Η επιστολή έρχεται λίγο μετά τις δηλώσεις της Meghan για την στάση των media απέναντι της από τότε που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας: «Πότε δεν είχα σκεφτεί πως αυτό θα ήταν εύκολο, αλλά είχα σκεφτεί πως θα ήταν δίκαιο. Και αυτό μάλιστα είναι δύσκολο να το αποδεχτώ».

[ap-read-more post=”628451″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα