Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να γίνει μάνα

Σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας και οι απανταχού μανούλες γιορτάζουν με τον δικό τους τρόπο τη μέρα που τους αφιερώθηκε. Πολλές μητέρες επέλεξαν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους μέσω των social media, στέλνοντας ξεχωριστά μηνύματα για την μητρότητα.

Με τον ίδιο τρόπο, μοιράστηκε και η Ρούλα Ρέβη ένα απίστευτα συγκινητικό μήνυμα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η γνωστή φωτογράφος μαζί με τον σύζυγο της Αποστόλη Τότσικα, εδώ και κάποιους μήνες ζουν το θαύμα του να είσαι γονιός.

Είναι γνωστό, πως η Ρούλα δυσκολεύτηκε να φέρει στον κόσμο τα αγγελούδια της, τα δίδυμα που της «έκλεψαν» την καρδιά. Σήμερα, επέλεξε τη γιορτή της μητέρας για να στείλει το δικό της μήνυμα και να αποκαλύψει σε όλους μας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Γνωρίζοντας πως πολλές γυναίκες βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις, απαρίθμησε τα προβλήματα που αντιμετώπισε, αλλά τόνισε στο τέλος πως θα το ζούσε ξανά, ακόμη και τώρα.

Το μήνυμα της συνόδευσε με ένα στιγμιότυπο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στοInstagram.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«ΜΑΝΑ….. 2 ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ,ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ,ΕΝΔΟΗΠΑΤΙΚΗ ΧΟΛΟΣΤΑΣΗ,ΖΑΧΑΡΟ, 72 ΜΕΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΗ,72 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΣΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ 30 ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΩ…..ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΑΘΑΣ) ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,Ο 6 ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ,Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ,Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ, Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΙΚΟΣ,ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ,ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.ΚΑΠΟΤΕ…..ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ…ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ…. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ….ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ….. ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ???ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ …….ΜΑΝΑ»!

ΜΑΝΑ….. 2 ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ,ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ,ΕΝΔΟΗΠΑΤΙΚΗ ΧΟΛΟΣΤΑΣΗ,ΖΑΧΑΡΟ, 72 ΜΕΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΗ,72 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΣΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ 30 ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΩ…..ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΑΘΑΣ) ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,Ο 6 ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ,Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ,Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ, Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΙΚΟΣ,ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ,ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.ΚΑΠΟΤΕ…..ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ…ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ…. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ….ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ….. ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ???ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ …….ΜΑΝΑ

A photo posted by rrevi (@rrevi) on