Το Sex and the City 3 θα είχε σκοτώσει έναν από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες

Είτε σας αρέσει, είτε όχι, είτε ήσασταν φαν του Sex and the City, είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι η θρυλική σειρά του HBO που μας χάρισε την superstar του στιλ Sarah Jessica Parker και μερικές από τις καλύτερες γυναικείες ιστορίες που έχουν ειπωθεί στην τηλεόραση, άφησε ανεξίτηλο σημάδι στην pop culture και με κάθε τρόπο και επικαιροποίησε τη θέση της γυναίκας στα media και τη μυθοπλασία.

Τα τελευταία χρόνια οι φανατικοί του Sex and the City έχουν υποστεί αλλεπάλληλα χτυπήματα, αρχικά με την είδηση ότι το Sex and the City 3 δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, αλλά και με την κόντρα της Samantha με την Carrie στην πραγματική ζωή, με την Kim Catrall να κατηγορεί τη Sarah Jessica Parker για διάφορα θέμετα και κυρίως να τονίζει το γεγονός ότι δεν ήταν ποτέ φίλες, ούτε στο πλατό, ούτε εκτός αυτού.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει διάφορες διαρροές για το τρίτο κινηματογραφικό πόνημα που δεν θα δούμε τελικά, πρόσφατα όμως διέρρευσε το πιο συγκλονιστικό spoiler που μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Ποιο είναι αυτό; Ότι οι σεναριογράφοι σκόπευαν να σκοτώσουν το χαρακτήρα του Mr. Big, του άντρα που η Carrie έφαγε τα νιάτα της προσπαθώντας να κατανοήσει την ανασφαλή, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Δεν ξέρουμε αν τα νέα σας σόκαραν και αν θα θέλατε να δείτε την εξέλιξη αυτή στον έρωτα του θρυλικού ζευγαριού, αλλά σίγουρα μπορούμε να σκεφτούμε πολλές γυναίκες που θα χαίρονταν με μία τέτοια ανατροπή και θα έπαιρναν ικανοποίηση από το τέλος του τηλεοπτικού χαρακτήρα που σχεδόν σαδιστικά ταλαιπώρησε την Carrie μέχρι να καταλήξει μαζί της.

Carrie Bradshaw, Mr. Big, Sex and the city

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram