Το Πρωινό: Δείτε γιατί ολοκληρώνεται πρόωρα η εκπομπή

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και οι εκπομπές ρίχνουν αυλαία, αποχαιρετώντας το κοινό, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, της οποίας ηγείται, ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, το «Πρωινό» θα τελειώσει την Παρασκευή 26 Ιουνίου λόγω… οικονομίας, όπως τόνισε. «Σε μια βδομάδα τελειώνει η εκπομπή, νωρίτερα από ό,τι είχαμε υπολογίσει. Τι να κάνουμε.. Οικονομία», είπε.


Όπως ήταν γνωστό, το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν για τον Αντ1 θα ήταν στις αρχές Ιουλίου. Οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν ότι τελικά όλα τα ζωντανά προγράμματα θα τελειώσουν έως και τις 28 Ιουνίου. Η βασική αιτία είναι –όπως υπογράμμισε και ο Γιώργος Λιάγκας– το οικονομικό κόστος. Βέβαια, υπάρχει και η σκέψη για δεκάδες απολύσεις μέσα στο καλοκαίρι, μετά το πρώτο κύμα στα τέλη Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά εναντίον Αρναούτογλου-Γερμανού: «Ήταν υπερβολικό πράγμα αυτό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μας»

Έτσι είναι το σώμα της Σκορδά και του Λιάγκα με μαγιό: Δείτε τους να γυμνάζονται στην πισίνα

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με το Voice: «Μη φοβάστε ρε, μιλήστε γαμ@ την πουτ@ν@ μου!»