Το νέο album της Alicia Keys βρίσκεται στην κορυφή του Billboard

Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα Alicia Keys καταφέρνει το 8ο Billboard 200 Top 5 album της με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου “ALICIA”, που σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις (φυσικό προϊόν και downloads) από R&B γυναίκα καλλιτέχνιδα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του για το 2020. Επίσης, ο δίσκος έφτασε στην κορυφή του top R&B Albums Chartκαι έγινε η 8η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της καλλιτέχνιδας που έχει φτάσει στο Top 3 του συγκεκριμένου chart. Επιπλέον, δύο από τα singles έχουν γίνει ήδη Χρυσά (“Show Me Love” feat. Miguel και “Underdog”) καθώς επίσης το “ALICIA” έχει λάβει και αμέτρητες διθυραμβικές κριτικές για την ποιότητα και το ύφος του.

Από την κυκλοφορία του album η Alicia έχει παρουσιάζει το νέο της video για το single “Love Looks Better”, αλλά έχει εμφανιστεί και live σε μία σειρά ιδιαίτερων εμφανίσεων σε τηλεοπτικά shows, όπου οι fans της είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα νέα τραγούδια από την ερμηνεύτρια. Η καλλιτέχνιδα πρωταγωνιστεί στο πρώτο επεισόδιο της καινούριας σειράς του Netflix “Song Exploder”.

Νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοινώθηκε πως η Keys θα τραγουδήσει στα επερχόμενα Billboard Music Awards που θα πραγματοποιηθούν στις 14 Οκτωβρίου 2020.