Το μαγιό που σχεδίασε η Selena Gomez είναι ιδανικό για τις γυναίκες με μετεγχειρητικές ουλές στο σώμα τους

Splash News / Ideal Image

Η Selena Gomez για πολλούς αποτελεί fashion icon και ό,τι φοράει γίνεται ανάρπαστο και sold out. Εξάλλου, δεν ήταν τυχαία βασίλισσα του Instagram μέχρι που η Ariane Grande της “έκλεψε” τον θρόνο.

View this post on Instagram

Selena and I want Krahs to be for everyone and every body! We couldn’t be more proud of what we’ve created.

A post shared by KRAHS ? (@krahs) on

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Gomez με ένα εντυπωσιακό κόκκινο μαγιό που όπως αποδείχτηκε το σχεδίασε η ίδια για το νέο brand της φίλης της, Krah. Η star δημιούργησε ένα ψηλόμεσο μπικίνι που έχει υπέροχη εφαρμογή στο σώμα, αλλά σύμφωνα με την ίδια είναι πρακτικό και για ακόμα ένα λόγο.

Όπως είχε αποκαλύψει σε βίντεο που είχε αναρτήσει η Krah  στο Youtube: «έχω κάνει μεταμόσχευση νεφρού και προτιμώ μαγιό που μπορούν να καλύψουν το σημάδι της εγχείρισης και να με κάνουν να νιώθω πιο άνετα».

View this post on Instagram

Laid back. With my mind on my money and my money on my mind. KRAHS SWIM IS HERE! ? photo by: @kiyanatehrani #krahsbytmarie

A post shared by KRAHS ? (@krahs) on

Η σχεδιάστρια του brand, Κrah ή αλλιώς Theresa Mingus, είναι φίλη με την Selena Gomez εδώ και πέντε χρόνια από τότε δηλαδή που ξεκίνησε η συνεργασία τους, αφού η Krah υπήρξε προσωπική βοηθός της star.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram