Το love story του Ashton Kutcher και της January Jones που λίγοι γνώριζαν
Getty Images

Μπορεί ο Ashton Kutcher να είναι  πια παντρεμένος με την Mila Kunis και να έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, ωστόσο στο παρελθόν ήταν σε σχέση για ένα χρονικό διάστημα με την ηθοποιό January Jones.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν στα τέλη των 90s, την περίοδο που η Jones ασχολούνταν με το modeling. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 δημοσίευμα του περιοδικού People ανέφερε πως το ζευγάρι συγκατοικούσε σε σπίτι στο Los Angeles, χωρίς να είναι ξεκάθαρο για πόσο χρονικό διάστημα συνέβαινε αυτό.

Το ζευγάρι φρόντισε πάντα να κάνει πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις στα events και τις εκδηλώσεις που έδινε το παρών. Μάλιστα, σε μια από αυτές το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια άκρως εντυπωσιακή prom πόζα στο κόκκινο χαλί.

Ο Ashton Kutcher και η January τελικά χώρισαν μετά από λίγο καιρό. Ο λόγος; Πιθανότατα γιατί ο Kutcher δεν ήταν τόσο υποστηρικτικός με την January όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

“Ο άντρας με τον οποίο έβγαινα όταν πρωτοπήγα στο Los Angeles δεν ήταν τόσο υποστηρικτικός (με τις ικανότητες της στην υποκριτική). Μου έλεγε «Δεν νομίζω πως θα είσαι καλή σε αυτό» είχε δηλώσει η Jones σε παλιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό GQ.

Βέβαια, λίγα χρόνια αργότερα όταν η Jones εμφανίστηκε στην εκπομπή Watch What Happens Lives, ένα άτομο από το κοινό της έφερε ξανά στο προσκήνιο το love affair της με τον Kutcher κάνοντας την εξής ερώτηση: «Έχεις ξαναμιλήσει με τον Ashton Kutcher από τότε που σου είχε πει πως δεν είσαι καλή στην υποκριτική; Και ποια είναι η δικιά σου άποψη για τις δικές του ικανότητες στην υποκριτική;».

«Είχα δηλώσει πως κάποτε έβγαινα με έναν άντρα που δεν με ενθάρρυνε να ασχοληθώ με την υποκριτική, όχι πως δεν είχα δυνατότητες. Δεν ξέρω καν αν αυτός ο άντρας έχει δει αν είμαι καλή στην υποκριτική. Ο άνθρωπος όμως που έγραψε τη συνέντευξη έκανε τους υπολογισμούς και σκέφτηκε πως μάλλον ήταν εκείνος (ο Ashton). Εγώ, όμως, δεν αποκάλυψα ποτέ μου ποιος είναι» είχε δηλώσει.

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα