Το ηλεκτρικό show car Mercedes-Maybach αποτελεί το τελευταίο project του σχεδιαστή Virgil Abloh

Πολυτάλαντος, πολυπράγμων με όραμα και δίψα για ζωή, ο σχεδιαστής Virgil Abloh που την περασμένη Κυριακή έχασε τη μάχη για τη ζωή, έφυγε αλλά άφησε πίσω του την μεγαλύτερη κληρονομιά. Μπορεί το ταλέντο του στον σχεδιασμό ρούχων να ήταν αδιαμφισβήτητο, αλλά όταν πρόκειται για καλλιτέχνες, οι τομείς στους οποίους δημιουργούν δεν έχουν όρια. Το ίδιο συνέβη και με τον Virgin Abloh. Ο ίδιος συνεργάστηκε με την Mercedes-Benz στο project Maybach το οποίο αποτελεί και το τελευταίο αντίο του σχεδιαστή στον κόσμο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GHOST (@heron)

Ύστερα από απαίτηση της οικογένειας του Virgil, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, του οποίου ο ίδιος επιμελήθηκε κάθε λεπτομέρεια, αποκαλύφθηκε στο κοινό στο Miami την 1η του Δεκέμβρη. Το διθέσιο αυτοκίνητο είναι μια αντανάκλαση της αιχμηρής αισθητικής του σχεδιαστή με στοιχεία της πολυτέλειας που η Mercedes προσφέρει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WWD (@wwd)

Το δελτίο τύπου της Mercedes ανέφερε ότι αποκάλυψε δημόσια το project για να τιμήσει την επιθυμία και την μνήμη του Virgil Abloh.

«Οι σκέψεις μας βρίσκονται στην οικογένεια και την ομάδα του Virgil. Προκειμένου με σεβασμό να τιμήσουμε τη δουλειά και το μοναδικό ταλέντο του σχεδιαστή, ο οποίος μέσω της ελεύθερης φαντασίας του, έχει δημιουργήσει αμέτρητες ευκαιρίες για συνεργασία και έχει εμπνεύσει όλους όσους γνώριζαν τη δουλειά του, η Mercedes-Benz με το μοναδικό όραμα του Virgil, ανοίγει στο κοινό το Project MAYBACH».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mercedes-Benz (@mercedesbenz)

Ίσως να έφυγε, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο “Virgil is still here” μέσα από το έργο του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mercedes-Benz (@mercedesbenz)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα