Το GNTM επιστρέφει: Ο τρίτος κύκλος θα έχει γυναίκες και άντρες

Instagram @gntmgr

Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για την επιστροφή του Greece’s Next Top Model, ποιοι θα είναι οι κριτές και οι coaches, αλλά και πως θα καταφέρουν να κάνουν τα γυρίσματα με την τρέχουσα κατάσταση. Μπορεί μέχρι στιγμής να μη γνωρίζουμε τα παραπάνω, γνωρίζουμε όμως πως όντως το ριάλιτι επιστρέφει με την τρίτη σεζόν να κρύβει μία έκπληξη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Star και το trailer που κυκλοφόρησε, ο τρίτος κύκλος θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον καθώς εκτός από κορίτσια θα συμμετέχουν και αγόρια.

Όπως γράφει και η λεζάντα της ανάρτησης «Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls!
Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling.
Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας.
Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;
▶▶ Δήλωσε συμμετοχή: gntm.star.gr»

Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή, μέχρι στιγμής είναι γνωστό πως η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης θα είναι μέρος της, ενώ δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για το ποιο πρόσωπο μπορεί να την αντικαταστήσει.

View this post on Instagram

Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts; ▶▶ Δήλωσε συμμετοχή: gntm.star.gr

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on