Το έκανε πάλι! Η Martha Stewart επισκίασε την Gwyneth Paltrow με μια δήλωσή της για το Goop
Instagram@MarthaStewart

Η Gwyneth Paltrow έχει ιδρύσει το δικό της lifestyle brand, το Goop, μια ιστοσελίδα με προϊόντα μόδας και ευεξίας. Φαίνεται όμως πως δεν είναι όλοι fan του συγκεκριμένου brand, όπως η διάσημη επιχειρηματίας και lifestyle guru, Martha Stewart.

Η 78χρονη παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στον Alex Rodriquez και στο blog του Barstool Sports. Όταν ρωτήθηκε πως θα περιέγραφε αυτό που κάνει σήμερα η Gwyneth Paltrow σε σχέση με αυτό που δημιούργησε εκείνη πριν από χρόνια, απάντησε:

«Δεν ακολουθώ το Goop», είπε η Martha, ενώ συνέχισε: «Μερικές φορές βλέπω τα προϊόντα που πουλάει… Εύχομαι σε κάθε νέο επιχειρηματία να τα πηγαίνει καλά και ελπίζω να υπάρχουν πολλών ειδών επιχειρηματίες, είτε είναι star του κινηματογράφου είτε εργατικές γυναίκες όπως είμαι εγώ που δεν είμαι movie star» δήλωσε.

“Εάν ξέρουν τι κάνουν, τότε θέλω να μπορούν να πετύχουν. Οπότε καλή τύχη, Gwyneth” είπε η Stewart που πριν χρόνια σε συνέντευξή της είχε πει για την Gwyneth “εάν ήταν σίγουρη για τις ικανότητές της στην υποκριτική, δεν θα προσπαθούσε να γίνει η Martha Stewart”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα