Το celebrity ζευγάρι που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε μαζί

Η Ariana Grande εκτός του γεγονότος ότι κατέχει την πιο διάσημη αλογοουρά στο κόσμο, είναι και η μεγαλύτερη pop star της γενιάς της με εκατομμύρια θαυμαστές και μία φωνή που θυμίζει σε έκταση αυτή της Mariah Carey. Το τελευταίο της single “Νο tears left to cry” είναι power play σε όλα τα ραδιόφωνα του κόσμου και η νεαρή pop star που γνωρίσαμε μέσα από τη Disney βρίσκεται στην κορφή των charts σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Και ενώ τα επαγγελματικά της Ariana πάνε φανταστικά, δεν γνωρίζαμε καθόλου τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, μέχρι που μας το αποκάλυψε η ίδια μέσα από το instagram της. H Ariana λοιπόν έχει ένα νέο σύντροφο που ίσως κάποιοι να μην γνωρίζουν, αλλά είναι πολύ διάσημος όπως και η ίδια. Ο σύντροφός της είναι ο Pete Davidson, κωμικός του SNL (Saturday Night Live), ο νεαρότερος στην ιστορία που μπήκε στο cast της πιο διάσημης κωμικής εκπομπής στον κόσμο.

Το ζευγάρι φημολογούνταν ότι είναι μαζί εδώ και κάμποσο καιρό, αλλά το ανακοίνωσαν στο κοινό τους μόλις αυτή την εβδομάδα με τα δύο παρακάτω post στα instagram account τους:

i thought u into my life ? woah ! look at my mind ?⚡️?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Πόσο γλυκιά αφιέρωση της μικροσκοπικής καλλονής στον πραγματικά αστείο αγόρι της που δεν έχετε δει σε stand up comedy, πρέπει να το τολμήσετε άμεσα.

the chamber of secrets has been opened …

A post shared by Pete Davidson (@petedavidson) on

Και απ’ ότι βλέπουμε είναι και fan του Harry Potter το ζευγάρι και κάνει cosplay, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε πιο χαρούμενοι από αυτό.

Aκολουθήστε το InStyle στο instagram