Το baby boom αυτής της εβδομάδας: Ποια διάσημη τραγουδίστρια γέννησε

Το baby boom αυτής της εβδομάδας: Ποια διάσημη τραγουδίστρια γέννησε

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Carrie Underwood και το ανακοίνωσε μέσω instagram.


View this post on Instagram

Kicking off 2019 right…Me and my boys cuddled up watching a movie. Yes, I’m wearing Mike’s shirt. ? #LettingItAllHangOut ?

A post shared by Carrie Underwood (@carrieunderwood) on

Η 35χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Mike Fisher καλωσόρισαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα το δεύτερο παιδάκι τους και όπως είναι λογικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι απέκτησε ακόμα έναν γιο και οι φωτογραφίες που είδαμε στο Instagram account της τραγουδίστριας ήταν απλά υπέροχες.

mike-fisher-and-carrie-underwood

«Ο Jacob Bryan Fisher ήρθε στον κόσμο τις πρώτες ώρες του πρωινού της Δευτέρας. Η μαμά του, ο μπαμπάς του και ο μεγάλος του αδερφός δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι που ο θεός τους εμπιστεύτηκε, να φροντίζουν και να προσέχουν αυτό το μικρό θαύμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες, τα μάτια μας κουρασμένα και οι ζωές μας άλλαξαν για πάντα. Η ζωή είναι ωραία…», έγραψε η Carrie στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Δείτε το post παρακάτω.  

View this post on Instagram

 

Jacob Bryan Fisher entered the world in the wee hours of the morning on Monday…his mom, dad and big brother couldn’t be happier for God to trust them with taking care of this little miracle! Our hearts are full, our eyes are tired and our lives are forever changed. Life is good…

A post shared by Carrie Underwood (@carrieunderwood) on

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram