Το απαράδεκτο σχόλιο για την ηλικία της Taylor Swift που εξόργισε το Twitter

Splash News

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media ένα απαράδεκτο tweet που έκανε ο YouTuber Stefan Molyneux για την Taylor Swift.

O 53χρονος έγραψε το βράδυ της Δευτέρας στο Twitter: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η Taylor Swift  θα γίνει 30 ετών, δείχνει ακόμη τόσο νέα. Είναι περίεργο αν σκεφτείς ότι έχει χάσει το 90% των ωαρίων της και μέχρι τα 40 θα έχει χάσει το 97%. Ελπίζω να σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνει μαμά πριν να είναι πολύ αργά. Θα είναι μια καλή μαμά».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της τραγουδίστριας έδωσαν την δική τους απάντηση, κατακρίνοντας τον διάσημο YouTuber για αυτό που έγραψε.

Ένας χρήστης έγραψε κάτω από την ανάρτηση του: «Συγχαρητήρια, αυτό είναι ό,τι χειρότερο έχω διαβάσει σήμερα», ενώ ένας ακόμη σχολίασε: «Δεν το πιστεύω πως ο Stefan Molyneux είναι 53 ετών, δείχνει πολύ μεγαλύτερος. Είναι περίεργο να σκεφτείς ότι έχει χάσει το 97% των μαλλιών του, ενώ είχε μόλις των 90% όταν ήταν 50 ετών. Ελπίζω να σκεφτεί σύντομα να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, πριν να είναι πολύ αργά. Θα είναι ωραίο να τον δούμε με μαλλιά».

Δείτε τα tweets: