Τηλεοπτική βόμβα: Τέλος ο Νίκος Ευαγγελάτος από το Mega

Διαβάσαμε στο Peoplegreece.com: 

Μετά από εννέα μήνες παρουσίας στο σταθμό της Μεσογείων, ο Νίκος Ευαγγελάτος αποχωρεί το Mega, μια είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες.

Σύμφωνα με το aixmi, ο δημοσιογράφος και η διοίκηση του Mega αποφάσισαν το βράδυ της Παρασκευής με απόλυτα συναινετικές διαδικασίες να λύσουν τη συνεργασία τους. Η βασική αιτία; Οι αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει ο Νίκος Ευαγγελάτος δική του εκπομπή στο κανάλι.

Να σας θυμίσουμε ότι την περσινή τηλεοπτική σεζόν, ήταν σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ συμπαρουσίαζε το «OnLine» με την Όλγα Τρέμη.

Πάντως, πληροφορίες της Real και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου αναφέρουν ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος ήδη από το καλοκαίρι είχε εκφράσει επιφυλάξεις για την παραμονή του στο Mega,καθώς ο ρόλος του είχε περιοριστεί σε ένα ολιγόλεπτο σχόλιο στο δεύτερο μισό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ταυτόχρονα, όπως έγινε γνωστό στους εργαζόμενους η διοίκηση μειώνει τη διάρκεια του δελτίου, το οποίο θα ολοκληρώνεται στις 20.50 –τακτική που ξεκίνησε πρώτος ο Αντ1.