Τηλεοπτική έκπληξη: Δε φαντάζεστε ποιος τραγουδιστής εντάσσεται στην ομάδα της Ναταλίας Γερμανού!

Όπως έγινε γνωστό, η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή, από την νέα σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του Εpsilon και θα βρεθεί «αντιμέτωπη» με την Ελένη Μενεγάκη.

Η ομάδα, που θα πλαισιώνει τελικά την παρουσιάστρια στο νέο της καθημερινό στοίχημα θα αποτελείται από τους: Δημήτρη Μηλιόγλου, Χριστίνα Μουστάκα, Παναγιώτη Ραφαηλίδη και Έλενα Ασημακοπούλου. Σήμερα, όμως, έγινε γνωστό, δια στόματος Μένιου Φουρθιώτη μέσα από τα «Αποκαλυπτικά», ότι στο μεσημεριανό πρόγραμμα θα συμμετάσχει ένας τραγουδιστής-έκπληξη. Πρόκειται για το Νίκο Γκάνο (ή Nicko), ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Super Idol και κατόπιν από την τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία «Last Summer».

nikos ganos

Όπως είπε ο παρουσιαστής, ο νεαρός καλλιτέχνης εκτός από τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, θα πλαισιώνει τον Γιάννη Πλούταρχο στο νέο σχήμα στο Posidonio.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε: Αυτές είναι οι δύο καλύτερες παρουσιάστριες της νέας γενιάς 

Πόλεμος για τη σέξι φωτογράφηση της Ναταλίας Γερμανού: «Προσπαθείς στα 50 σου να ανταγωνιστείς τις 25χρονες»

Το καρφί της Ναταλίας Γερμανού: «Τον ευχαριστώ πολύ γιατί όταν φωτογραφιζόμουν για το περιοδικό του ήμουν 8 κιλά παραπάνω και μου τα έκοβε όλα»