Τι συμβαίνει με την ψυχική υγεία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς; «Πόλεμος» στα social media με το κίνημα #FreeBritney

Splash News

Οι θαυμαστές και οι διαδικτυακοί φίλοι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ.

Οι αναρτήσεις της στα social media και συγκεκριμένα, στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται πως θορύβησαν πολλούς από τους φαν της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Για αυτό, η γνωστή τραγουδίστρια ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει πως δεν συμβαίνει κάτι και ότι απλώς είναι ο εαυτός της, καθησυχάζοντας τους θαυμαστές της λέγοντας πως όλα βαίνουν ομαλώς.

Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram η Σπίαρς μίλησε για την online παρουσία της, καθώς πολλοί ακόλουθοι έχουν αμφισβητήσει την αντισυμβατική φύση των posts της. Έτσι, σε πρόσφατη ανάρτησή της το είδωλο της ποπ, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τη Βίβλο το οποίο έγραφε το εξής:

«Γίνε ο φρουρός σου, μείνε σταθερός στην πίστη σου, έχε κουράγιο, μείνει δυνατός.

Καταλαβαίνω γιατί δεν αρέσουν τα ποστ μου σε πολύ κόσμο, αλλά αυτή είμαι εγώ και είμαι χαρούμενη. Είμαι εγώ και είμαι αυθεντική και όσο πιο αληθινή γίνεται.

Θέλω να εμπνεύσω τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να είναι ο εαυτός του χωρίς να θέλει να ευχαριστήσει τους άλλους. Αυτό είναι το κλειδί στην ευτυχία».

#FreeBritney

Στο Twitter μάλιστα, γίνεται έντονη συζήτηση για αυτά που δημοσιεύει η Μπρίτνεϊ και τα hashtags «#SaveBritney» και «#FreeBritney» είναι ανάμεσα στα trending των τελευταίων ημερών.

Από τότε που Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το σπίτι της στο Λας Βέγκας και νοσηλεύτηκε σε κλινική ψυχικής υγείας, οι θαυμαστές της είναι όλο και πιο σκεπτικοί για το αν είναι καλά ή όχι, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες για τo ότι ο πατέρας της έχει πλέον τον έλεγχο των οικονομικών της αλλά και των προσωπικών της αποφάσεων.

Ένα τέτοιο περιστατικό που δημιούργησε έντονη ανησυχία ήταν αυτό που συνέβη τον περασμένο Απρίλιο όταν η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έκαψε το γυμναστήριο στο σπίτι της γιατί είχε ξεχάσει μερικά αναμμένα κεριά.

Ήταν η στιγμή που έκανε τους θαυμαστές της να ανησυχήσουν ιδιαίτερα για την ψυχολογική της κατάσταση.

«Δεν έχω βρεθεί εδώ τους τελευταίους έξι μήνες γιατί δυστυχώς έκαψα το γυμναστήριό μου. Είχα δύο κεριά, το ένα έφερε το άλλο και τελικά το έκαψα», είχε πει στο video η Σπίαρς, ενώ ένας χρήστης σχολίασε ότι έμοιαζε πολύ φοβισμένη σε μια προσπάθεια να μην κλάψει.

Από το 2008 όταν η Σπίαρς κατέρρευσε ψυχολογικά δημόσια το δικαστήριο επέβαλε υποχρεωτική επιτροπεία στην περιουσία της από τον πατέρα της και έναν δικηγόρο.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά η επιτροπεία πήρε παράταση τουλάχιστον μέχρι τις 22 Αυγούστου.

Από τη στιγμή που επιβλήθηκε η απόφαση αυτή δίχασε τους θαυμαστές της τραγουδίστριας καθώς μεγάλη μερίδα τους πιστεύει ότι πλέον η ίδια δεν έχει πλέον ούτε καν τον έλεγχο της ζωής της πόσο μάλλον της περιουσίας και της καριέρας της.

Η άποψη αυτή ενισχύθηκε από το κίνημα #FreeBritney που έχει ξεκινήσει στα social media το οποίο μάλιστα θεωρεί ότι αρκετές αναρτήσεις της Σπίαρς τον τελευταίο καιρό αποτελούν κραυγή αγωνίας για βοήθεια.

Σημειώνεται τέλος ότι στα social media κυκλοφορεί κείμενο το οποίο υποτίθεται ότι αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει με την ποπ σταρ και γιατί την κρατούν υπό έλεγχο και εγκλωβισμένη. Σε αυτό το κείμενο αναφέρεται ότι η δισκογραφική της εταιρεία την υποχρέωνε όλα αυτά τα χρόνια να τραγουδά με μια συγκεκριμένη φωνή ώστε να γίνει ποπ είδωλο.

Όταν το 2006 έκανε δίσκο με την πραγματική της φωνή η δισκογραφική τον εμπόδισε ενώ ο λόγος που δεν κάνει live είναι ότι δεν θέλουν να φανερωθεί η πραγματική χροιά της φωνής της.

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Fortunegreece.com