Τι υποστηρίζει μία νέα θεωρία για το φύλο του μωρού που περιμένει η Meghan Markle;

Καθώς η δούκισσα του Sussex, Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry περιμένουν από στιγμή σε στιγμή να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο τύπος σε όλο τον κόσμο δημιουργεί διάφορες θεωρίες. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην αποκαλύψει καμία πληροφορία για τον ερχομό του παιδιού τους, όπως το φύλλο ή ακόμα και την ακριβή ημερομηνία της γέννησης, γεγονός που έχει κάνει τόσο τους δημοσιογράφους όσο και τους fans του ζευγαριού να ανυπομονούν ακόμα περισσότερο, αλλά και να κάνουν διάφορες εικασίες.

Συγκεκριμένα, μία νέα θεωρία για το όνομα του μωρού ή του #babysussex όπως το αποκαλούν οι fans του ζευγαριού, συνδέθηκε με την επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας, όπου εικάζεται πως το μωρό θα είναι αγόρι.

Πώς κατέληξε όμως ο τύπος σε αυτό το συμπέρασμα; Εάν επισκεφτεί κάποιος το site της Βρετανικής royal οικογένειας θα παρατηρήσει πως υπάρχει μία υποκατηγορία για κάθε πρόσωπο που ανήκει στην οικογένεια. Μπαίνοντας δηλαδή στο www.royal.uk μπορούμε να δούμε κάθε μέλος της οικογένειας, ακόμα και τα παιδιά, αρκεί διπλά στο link να τοποθετήσουμε μία κάθετο και το όνομα του ατόμου που θέλουμε να ψάξουμε πχ. www.royal.uk/princess-charlotte.

Ποια είναι όμως η θεωρία του τύπου; Εάν δίπλα στην κάθετο γράψουμε κάποιο γυναικείο όνομα που δεν υπάρχει στην οικογένεια, το site θα μας οδηγήσει σε μία σελίδα που γράφει page not found. Εάν όμως πληκτρολογήσουμε κάποιο αντρικό όνομα, που δεν υπάρχει ήδη στην οικογένεια όπως είναι το όνομα Arthur, τότε το site μας μεταφέρει αμέσως στην αρχική σελίδα.

Μετά από αυτή τη έρευνα, ο τύπος αλλά και οι fans του ζευγαριού κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν κάποια αντρικά υποψήφια ονόματα, τα οποία έχουν ήδη κατοχυρωθεί, καθώς το μωρό της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry είναι αγόρι, το οποίο μάλιστα θα έχει και ένα αρκετά παραδοσιακό όνομα.

Το παλάτι βέβαια δήλωσε πως η συνεχής αναζήτηση διάφορων ονομάτων έχει προκαλέσει πρόβλημα στο site, το οποίο πρόκειται να αποκατασταθεί σύντομα.

Συνεπώς μάλλον αυτή η ιδιαίτερη θεωρία να μην είναι και τόσο έγκυρη.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα