Θοδωρής Αθερίδης: Για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί με την κόρη του!

Όπως είναι γνωστό, η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα έχει πάρει το μικρόβιο της υποκριτικής από τους γονείς της. Η Φωτεινή έχει πρωταγωνιστήσει σε θεατρικές παραστάσεις με ιδιαίτερη επιτυχία κι έχοντας κερδίσει τα θετικά σχόλια του κοινού, αλλά και των ανθρώπων της τέχνης, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να συνυπάρξει για πρώτη φορά επί σκηνής με τον πατέρα της. Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Φωτεινή θα συμπράξουν την ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Hello, ένα νέο δικό του έργο, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, το οποίο και θα σκηνοθετήσει.

Στην παράσταση θα συμμετέχουν επίσης η Πέμυ Ζούνη και η Ρένια Λουϊζίδου καθώς και η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Λευτέρης Ελευθερίου, με τους οποίους συνεργάστηκε στην παράσταση που ανέβασε πέρυσι.

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά του σχέδια, ακόμα δεν είναι βέβαιο, αν η εκπομπή «Αργά» με τον Νίκο Μαστοράκη θα συνεχιστεί στο Action 24, καθώς οι δύο συντελεστές συζητούν με δύο ακόμα τηλεοπτικούς σταθμούς.

Διαβάστε ακόμα:

Θοδωρής Αθερίδης: Τι λέει για το bullying που είχε υποστεί μικρός, τις κρίσεις πανικού και τις φοβίες;

Θοδωρής Αθερίδης: Κρίνει τις κινήσεις της Κυβέρνησης και γράφει τους προβληματισμούς του

Θοδωρής Αθερίδης: Ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή δε θα ήθελε με τίποτα για γαμπρό του;