Θύμα ληστείας η Ελένη Μενεγάκη: Μπήκαν στο σκάφος και της πήραν χρήματα και πιστωτικές κάρτες

Τα παθιασμένα φιλιά της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέου Παντζόπουλου και οι αγκαλιές μεσοπέλεγα στο σκάφος τους, διέκοψε ένα περιστατικό που τους αναστάτωσε διαβάζουμε στο Peoplegreece.com. Συγκεκριμένα οι δυο τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, έπεσαν θύματα κλοπής.

Οι δυο τους, που αυτό το διάστημα κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο, είχαν σταθμεύσει το σκάφος τους στο λιμάνι της Καλύμνου και είχαν βγει για φαγητό.

Αν και ήταν μέρα μεσημέρι, ληστές εισέβαλαν σε αυτό παίρνοντας μαζί τους μεγάλο χρηματικό ποσό από την τσάντα της παρουσιάστριας καθώς επίσης και όλες τις πιστωτικές της κάρτες.

Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από άνθρωπο που γνώριζε πως το σκάφος του ανήκε, είδε τους δυο ληστές να βγαίνουν και έτρεξε αμέσως να ειδοποιήσει το ζευγάρι.

Η παρουσιάστρια χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε γίνει, τηλεφώνησε αμέσως στις τράπεζες για να ακυρώσει όλες τις κάρτες τους και μαζί με το σύντροφό της αποφάσισαν να μην αναφέρουν το περιστατικό αυτό στην Αστυνομία, συνεχίζοντς την κρουαζιέρα τους στα νησιά του Αιγαίου.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεσαν θύματα ληστείας. Πρν τρία χρόνια είχαν κλέψει το πρώτο σκάφος τους το οποίο είχε αγοράσει ο Ματέο και κόστιζε 60.000 ευρώ.

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Καλός Πολίτης! Ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη πήρε απολυτήριο-Τι δήλωσε για τη στρατιωτική του θητεία;

Ελένη Μενεγάκη: «Κάνω μαστογραφία κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων μου»

Σε ρόλο μαμάς από μικρή: Δείτε την Ελένη Μενεγάκη να κρατά στην αγκαλιά της τον αδερφό της Θοδωρή, 28 χρόνια πριν