Θεοφανία Παπαθωμά: Πώς έχασε αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Η ευτυχισμένη μανούλα, Θεοφανία Παπαθωμά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, αλλά έκανε και αποκαλύψεις που σίγουρα ενδιαφέρουν όλες τις γυναίκες μετά την γέννα, όπως αναφέρουν το Peoplegreece.com. Αναφερόμαστε φυσικά στο πως κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν πιο εύκολη από την πρώτη. Η γέννα ήταν το ίδιο “δυνατή” σαν εμπειρία. Τα κιλά τα έχασα αμέσως με σωστή διατροφή. Με τα tips που μου έδωσε ένας φίλος μου ο οποίος είναι “κομμάτια”! Όχι γλυκά, όχι αλεύρια και αλάτια. Πέντε υγιεινά γεύματα. Το τελευταίο πριν από τις 9. Όχι άμυλο μετά τις 6! Απλά πράγματα και αποτελεσματικά. Ξανάρχισα και το crossfit στον φίλο μου τον Μιχαλάκη, στο “North Zone”. Είναι η πιο αποτελεσματική γυμναστική που δεν την βαριέσαι ποτέ. Τον Σεπτέμβριο δεν θα με γνωρίζετε! Υπόσχομαι», δήλωσε στο You.

Τι περιλαμβάνει πια η καθημερινότητά της; «Παιχνίδι με τη μπέμπα, γυμναστήριο, καφεδάκι, φαγητό, διάβασμα, μαθήματα και δραστηριότητες Αχιλλέα, φαγητό, ταινιούλα, ύπνος».

Τέλος, αναφέρθηκε στο πόσο εύκολο είναι μια γυναίκα να ακολουθήσει την καρδία της: «Πολύ εύκολο αρκεί, πρώτον, να διαθέτει μια καρδιά και, δεύτερον, να την ακούει», ενώ για το αν είναι ζηλιάρα με ειλικρίνεια απάντησε: «Δεν ήμουν καθόλου αλλά τώρα μπορεί να έγινα λίγο».

Διαβάστε ακόμη:

Θεοφανία Παπαθωμά: Πόσο την άλλαξε η μητρότητα;

Θεοφανία Παπαθωμά-Γρηγόρης Πετράκης: Πότε θα βαφτίσουν την κόρη τους;

Γρηγόρης Πετράκος–Θεοφανία Παπαθωμά: Ποιος εμπλέκεται στο όνομα της κόρης τους;