Θεοφανία Παπαθωμά: Μιλά για πρώτη φορά για την τρίτη εγκυμοσύνη της

Τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της Θεοφανίας Παπαθωμά είναι γεγονός και η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Δύο χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τηγ Αγάπης, με το Γρηγόρη Πετράκο, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έμαθαν από τον γυναικολόγο της ότι θα γίνουν ξανά γονείς!

Η είδηση έγινε γνωστή και η Θεοφανία μίλησε για τα ευχάριστα. «Με βρίσκεις στη Μήλο, όπου ήρθα για ένα τριήμερο να ξεκουραστώ μαζί με την κόρη μου. Πράγματι περιμένουμε και πάλι τον πελαργό. Είμαι 4 μηνών έγκυος και η εγκυμοσύνη μου είναι πολύ καλή», αποκάλυψε στο Βασίλη Μπουζιώτη και τη Real News.

Το δεύτερο μωρό του ευτυχισμένου ζευγαριού φαίνεται πως ήρθε αναπάντεχα, αφού αυτή την περίοδο η Θεοφανία ετοίμαζε δυναμικό comeback στο θέατρο. «Αναγκάστηκα να ακυρώσω τις δουλειές που είχα προγραμματίσει για το καλοκαίρι, αλλά θα επιστρέψω σύντομα, γιατί μου έχει λείψει ο χώρο» παραδέχεται και συμπληρώνει: «Δεν γνωρίζουμε το φύλο του παιδιού, αλλά είμαστε ευτυχείς που θα μεγαλώσει η οικογένειά μας!».

Σε ότι αφορά τον αγαπημένο της εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος, όπως και η κορούλα τους που περιμένει το αδερφάκι της. «Γύρω στον Οκτώβριο θα έρθει στον κόσμο, μαζί με το νέο μου παραμυθάκι πρώτα ο θεός». Σύμφωνα  με το ρεπορτάζ το νέο παραμύθι της Θεοφανίας Παπαθωμά έχει τίτλο «Αμαλθοσούνθα η μικρή Νεράιδα».

Εμείς να ευχηθούμε με το καλό στο ζευγάρι!

Peoplegreece.com