Θεοδώρα Βουτσά: Η κόρη του διάσημου ηθοποιού ζει έναν κεραυνοβόλο έρωτα και κάνει καριέρα στην Ολλανδία

Ο έρωτας της Θεοδώρας Βουτσά με το σύντροφό της, Νίκο, ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, σύντομα πήρε την απόφαση να τα αφήσει όλα πίσω και να τον ακολουθήσει στο εξωτερικό. «Δεν ήταν δύσκολη απόφαση» εξηγεί. «Ευτυχώς, είχα κάνει ήδη πολύ καλή δουλειά με τον εαυτό μου, γνώριζα τις δυνατότητές μου. Όταν άρχισα να με αγαπάω, βρήκα έναν άνθρωπο που μου έδινε μεγάλη αγάπη και αυτό το αναγνώρισα. Με στηρίζει πολύ, αγαπιόμαστε και είμαστε ομάδα. Έχουμε κοινούς στόχους». Η προσωπικότητα του συντρόφου της την κέρδισε αμέσως. «Μου αρέσει που είναι αυτοδημιούργητος, αυτόνομος και στέκεται στα πόδια του. Τον θαυμάζω πολύ». Η δημιουργία οικογένειας είναι στα επόμενα σχέδιά της; «Ναι, φυσικά. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και έτσι έχω μάθει. Τα παιδιά είναι πάντα ευπρόσδεκτα».

theodora voutsa people 165 (7)

Ο σύντροφός της εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία στο Άμστερνταμ, ενώ η ίδια είναι επικεφαλής στο ίδρυμαTheodora Voutsa Productions, που έχει δύο διαφορετικές δραστηριότητες. Μέσα από το International Theatre in English οργανώνει θεατρικές παραγωγές, όπως η φετινή παράσταση Αντιγόνη, που έγινε sold out ένα μήνα πριν κάνει πρεμιέρα. Και μέσα από το Los Angeles Method παραδίδει μαθήματα υποκριτικής, βασισμένα στην αμερικανική σχολή, τόσο για επαγγελματίες ηθοποιούς όσο και για επαγγελματίες του marketing και των πωλήσεων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την υποκριτική ως εργαλείο για να αναβαθμίσουν τη δουλειά τους.

Το έργο του ιδρύματός της αναγνωρίστηκε και από το Βασιλικό Παλάτι του Άμστερνταμ, που τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τους διακεκριμένους Έλληνες επιχειρηματίες στη σχετική δεξίωση που έγινε πριν από λίγους μήνες. «Νιώθω μεγάλη επιβεβαίωση που αναγνωρίστηκε η δουλειά μου. Αυτά τα δύο χρόνια έχω προσπαθήσει πολύ για να γίνει γνωστό το έργο του ιδρύματος» επισημαίνει μιλώντας στο People.

Πηγή: Peoplegreece.com