Θέλετε να κερδίσετε μία βραδιά με τον Brad Pitt;

Αυτά τα νέα ίσως κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα, καθώς η εταιρία Groupon σας προσφέρει την ευκαιρία να περάσετε ένα βράδυ με τον Brad Pitt. Ναι, καλά ακούσατε! Ο ηθοποιός συνεργάζεται με την εταιρία για να προσφέρει σε δέκα τυχερούς θαυμαστές την ευκαιρία να βρεθούν κοντά του στα πλαίσια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Το γεγονός θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου ενώ συμπεριλαμβάνει και καλλιτεχνικές εμφανίσεις από τον Bruno Mars μέχρι και τους Kings of Leon.

Οι νικητές θα πετάξουν στη Νέα Ορλεάνη και θα μείνουν για τρεις νύχτες σε σουίτα στο ξενοδοχείο W. Η εκδήλωση είναι για τη στήριξη του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Pitt, «Make it Right», που χτίζει σπίτια και κοινότητες για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Στους νικητές θα δοθεί VIP πάσο καλεσμένων για τη νύχτα στο «The Sugar Mill», με δέκα μόνο μέρη διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, ένα από τα οποία θα είναι από ένα ελεύθερο έπαθλο ως πόλος έλξης.

Οι θαυμαστές μπορούν να δραστηριοποιηθούν από τις 22 Απριλίου δωρίζοντας 15,000 λίρες στο «Make it Right». Η εταιρία Groupon έχει ήδη δωρίσει πάνω από 60,000 λίρες στο σκοπό αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Διαβάστε ακόμη: 

Τα πέντε πράγματα που μάθαμε για τη Nicole Kidman μέσα από τη συνέντευξη της στο InStyle Μαΐου

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα