Τελικά, ποια είναι η σχέση του πρίγκιπα Κάρολου με τη Meghan Markle

Splash News

Χιλιάδες λέξεις έχουν γραφτεί σε άρθρα και αναλύσεις με σκοπό να αποκαλυφτεί ποια είναι η σχέση της Meghan Markle με την οικογένεια του πρίγκιπα Harry. Πληροφορίες θέλουν τη δούκισσα του Sussex να έχει κάνει δύσκολη τη ζωή των συνεργατών της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Μεγάλη Βρετανία. Ισχύει όμως το ίδιο και με τα μέλη της royal οικογένειας;

Η νέα βασιλική βιογραφία με τίτλο Finding Freedom αποκαλύπτει πως η Meghan Markle έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον πατέρα του Harry, πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος φαίνεται να συμπαθεί ιδιαιτέρως την αγαπημένη του γιου του. Σύμφωνα με τη βιογραφία, ο πρίγκιπας Κάρολος έχει αδυναμία στις δυναμικές γυναίκες και η Meghan Markle είναι μία από αυτές. Επίσης, ο λόγος που ο Κάρολος φαίνεται να αγαπάει τόσο τη Meghan οφείλεται στο γεγονός πως έχει κάνει τον γιο του πολύ ευτυχισμένο.

Στη συνέχεια, η βιογραφία αναφέρει πως ο Κάρολος έχει κορνιζάρει τη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της Meghan Markle και του Harry που δείχνει τον ίδιο να παραδίδει τη νύφη στον γιο του μετά τη διαμάχη που είχε η δούκισσα με τον πατέρα της.