Η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε on air τον Νίκο Ευαγγελάτο να του πει πόσο τον αγαπάει

Στο «Mega με Μία» φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας η Τατιάνα Στεφανίδου, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Η παρουσιάστρια, εμφανώς ευδιάθετη, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό παρελθόν της, ενώ έκανε έκπληξη on air στον Νίκο Ευαγγελάτο.Ποια ήταν η εκπομπή που δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί; «Υπήρχαν δύο εκπομπές που δεν ήθελα να κάνω με τίποτα. Η εκπομπή που με έκανε γνωστή, μου έδωσε δουλειά, μεταγραφές και λεφτά, ήταν το Gossip. Δεν με έκανε να νιώθω άνετα, το έκανα. Όσο έβλεπα ότι είχε τεράστια επιτυχία το συνέχιζα. Από την άλλη, μέσα μου είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν πέρναγε καλά. Έβγαζα μια επιθετικότητα, μια σκληρότητα γιατί δεν μπορούσα να το διαχειριστώ εγώ μέσα μου, γιατί κατά βάθος δεν μου άρεσε αυτό που έκανα. Όμως είχε τεράστια επιτυχία. Επίσης, υπήρχε μια άλλη εκπομπή που με έκανε ακόμα πιο δυστυχισμένη. Είχα τρομερή πίεση από τον ΑΝΤ1 μετά το Fame Story να κάνω μια εκπομπή που λεγόταν Big Mother. Υπέφερα και με αυτό.», αποκάλυψε.

Stefanidou Seferlis

Λίγο αργότερα, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τη σχέση της με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η ίδια είπε ότι δεν ζηλεύει τον σύζυγό της ποτέ, εκτός από μια εξαιρετική αφορμή. Εξάλλου, στο παρελθόν, στον αέρα της εκπομπής της, είχε δηλώσει ότι τον έχει «δεμένο και αλυσοδεμένο».

«Είμαστε 16 χρόνια μαζί. Ο Νίκος δεν έχει υποχωρήσει καμία φορά σε καβγά μας. Πρέπει βασικά να υποχώρησε δύο φορές και να ζήτησε συγγνώμη. Τις υπόλοιπες 500 χιλιάδες φορές, εγώ θα είμαι αυτή που θα κάνει το πρώτο βήμα γιατί έχω μάθει το χαρακτήρα του. Θα φροντίσω μετά από λίγο να πάω εγώ. Δεν θα κάνει πίσω», σχολίασε με χιούμορ η Τατιάνα Στεφανίδου και πρόσθεσε: «Ο Ευαγγελάτος και με τον πρωθυπουργό να είναι, αν τον πάρω τηλέφωνο θα το σηκώσει».

Τότε, ο Μάρκος Σεφερλής προκάλεσε την παρουσιάστρια να του τηλεφωνήσει. «Αγάπη μου με βλέπεις;», τον ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου και εκείνος είπε: «Με πολλή χαρά σας παρακολουθώ. Πάντα αυτά που λες είναι σωστά».

Τέλος, τόνισε ότι δεν ζηλεύει τον σύντροφό της, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις.

Δείτε ό,τι ειπώθηκε στο σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ηλίας Ψινάκης στην Στεφανίδου: «Χ@σ@ μας ρε Τατιάνα»

Τατιάνα Στεφανίδου: «Ντύθηκα νύφη. Λέω να ανανεώσω τους όρκους με τον Ευαγγελάτο»

Τατιάνα Στεφανίδου-Νίκος Ευαγγελάτος: Τι τους έκανε να κοιμηθούν σε χωριστά κρεβάτια;