Τάνια Τρύπη: «Κατέρρευσα στη σκηνή. Τρόμαξα πολύ, έσβησαν όλα»

Αρχείο InStyle

Είναι μια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Η ίδια, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε για την περιπετειώδη πρεμιέρα της παράστασης «Θα Περάσει Κι Αυτό», όπου κατέρρευσε πάνω στη σκηνή.

«Τρόμαξα πολύ… Απλά, έσβησα και κατέρρευσα. Ναι, μου συνέβη κάτι τρομερά αιφνιδιαστικό την ώρα που τραγουδούσα στην παράσταση. Ήμουν πάνω στη σκηνή και έσβησε ο κόσμος και έπεσα! Όλοι πίστεψαν ότι ήταν στην παράσταση. Μου έπεσε η πίεση! Προφανώς, ήθελα κάτι γλυκό. Δεν μου είχε χτυπήσει κάποιο “καμπανάκι”, έγινε απροειδοποίητα», δήλωσε η Τάνια Τρύπη στην εκπομπή «Join us».

Παρόλα αυτά η ίδια δεν σκέφτηκε στιγμή να εγκαταλείψει την παράσταση, συνεχίζοντας να παίζει, αποδεικνύοντας πως πάνω από όλα είναι επαγγελματίας. «Τρόμαξα πολύ, επειδή δεν ήταν κάτι που με προειδοποίησε. Απλά, έσβησα και κατέρρευσα! Δεν πήγα στο νοσοκομείο. Ήπια τρία ποτήρια ζαχαρόνερο και συνέχισα. Δεν ξέρω αν είναι επαγγελματισμός αυτό, είναι μια συνήθεια: ό,τι κι αν κάνεις, όπως κι αν νιώθεις, η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί».

Δείτε το βίντεο εδώ:

Διαβάστε ακόμα:

Τάνια Τρύπη: Η στιγμή που τη συγκίνησε περισσότερο πάνω στο θεατρικό σανίδι

Τάνια Τρύπη: Τι την ενόχλησε στην εμφάνιση της Conchita στην Eurovision;

Τάνια Τρύπη: «Όλα είναι θέμα χημείας»