Τάμτα: Δείτε τι έγινε στη συνάντησή της με την Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ήρωες», που ανεβαίνει στο Μικρό Παλλάς, συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας η Τάμτα, με τον πρώην σύντροφό της, Γρηγόρη Πετράκο και την αγαπημένη του, Θεοφανία Παπαθωμά.

Η τραγουδίστρια συνομίλησε για αρκετή ώρα τόσο με τον τραγουδοποιό, όσο και με την ηθοποιό, αποδεικνύοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Tamta-Theofania-Papathoma, petrakos, sxesi, peoplegreece

«Είμαι ευτυχισμένη, πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Περιμένω το ευτυχές γεγονός, κοριτσάκι περιμένουμε και το θέλαμε, το καλέσαμε, δεν ήρθε ξαφνικά. Βασικά προσευχόμουν για μία δεύτερη αγάπη», δήλωσε η Θεοφανία Παπαθωμά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Αντ1.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε: «Πάντα τον φοβόμουν τον γάμο και τον απέφευγα από μικρή. Σαν μυστήριο, όμως, τον σέβομαι, οπότε θα δούμε. Άμα κάνω πρόταση γάμου, θα γίνει πολύ ρομαντικά, να είστε σίγουροι», κι όταν ρωτήθηκε για την πρώην αγαπημένη του, απάντησε: «Είναι συχνές οι συναντήσεις μας με την Τάμτα, έχουμε πολύ καλές σχέσεις, ήμασταν μαζί τόσα χρόνια, ο χωρισμός μας ήταν πολύ ήρεμος, πολιτισμένος και γλυκός».

Όσο για την Τάμτα; Η τραγουδίστρια, χαλαρή και ευδιάθετη επεσήμανε: «Πολύ χαίρομαι για το μωρό, πάντα χαίρομαι για ό,τι αφορά τον Γρηγόρη, μιλάμε, μίλησα και προχθές γι’ αυτό το θέμα, βρισκόμαστε, συναντιόμαστε».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Γρηγόρης Πετράκος: Απαντάει για πρώτη φορά αν υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Θεοφανίας Παπαθωμά 

Γρηγόρης Πετράκος: «Το τραγούδι μου είναι για το κορίτσι που βλέπεις στο βίντεο κλιπ»

Γρηγόρης Πετράκος: Τελευταία φορά που…