Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για το καινούργιο clip του Justin Timberlake

Splash/Smartmagna

Κάθε νέο του video  clip  αποτελεί είδηση για τη βιομηχανία της μουσικής και όχι μόνο, πόσο μάλλον όταν σε αυτό πρωταγωνιστεί η Riley Keough, εγγονή του θρυλικού Elvis Presley.

Το TKO, το δεύτερο κατά σειρά single του Justin Timberlake, από το cd  «The 20/20 Experience», οπτικοποιήθηκε μέσα σε ένα 7λεπτο videoκαι βάλθηκε να μας αποδείξει ότι ο γοητευτικός ποπ σταρ θα έβγαινε αλώβητος από όσα μαρτύρια κι αν τον υποβάλαμε – αυτό άλλωστε κάνει και η επί της οθόνης αγαπημένη του, που δοκιμάζει επανειλημμένα τις αντοχές του, ψυχικές και σωματικές.

Ακολουθεί συνοπτική λίστα, με όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν πατήσετε το play.

1. Κρατήστε το όνομα, Riley Keough στο μυαλό σας γιατί όπως προαναφέραμε εκτός από εγγονή του «βασιλιά», ElvisPresley, είναι επίσης ηθοποιός και μοντέλο αλλά και πολύ καλή φίλη του Robert Pattinson. Συνδυασμός που της εξασφαλίζει ένα λαμπρό μέλλον και πολλές επιτυχίες.

2. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα clip του, σε αυτό δεν θα δούμε ούτε σε μια σκηνή τον Justin Timberlake να υποδύεται ότι τραγουδάει, παρά μόνο να κοιτά από απόσταση τον φακό και να εύχεται να εμφανιστεί από κάπου, ως δια μαγείας, η Jessica Biel για να τον βοηθήσει δραπετεύσει από τα βασανιστήρια.

3. Ένας ακόμη από τους λόγους για τους όποιους θα βλέπαμε ξανά το TKO είναι και τα stylish, denim κομμάτια που φοράνε οι πρωταγωνιστές. Ξεχωρίσαμε το δικό της τζιν σορτσάκι και το δικό του πουκάμισο.

4. Το video γίνεται πραγματικά βρώμικο! Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις σέξι σκηνές, με φόντο την κουζίνα του ζευγαριού αλλά και στο γεγονός ότι αφού η Riley Keough έχει κάνει ότι περνάει από το χερί της – στην κυριολεξία – για να εξοντώσει τον άτυχο Justin, στο τέλος τον δένει πίσω από ένα αυτοκίνητο και διασχίζοντας έναν χωματόδρομο, τον παρασύρει μέχρι την άκρη του γκρεμού.

5. Και για να μην σας αφήσουμε με την απορία για το τι σημαίνουν τα αρχικά TKO, θα σας ενημερώσουμε ότι ανήκουν σε όρο που προέρχεται από το άθλημα του μποξ, χρησιμοποιείται όταν ο ένας εκ των δύο αντιπάλων ρίχνει τον άλλον τρεις συνεχόμενες φορές στο ρινγκ και μεταφράζεται ως, «Techinical Knock Out».