Τα καλύτερα γενέθλια: Η έκπληξη του Νίκου Ευαγγελάτου που τρέλανε την Τατιάνα Στεφανίδου

Tα 45ά γενέθλιά της γιόρτασε το περασμένο Σάββατο, η  Τατιάνα Στεφανίδου. Με αφορμή το χαρμόσυνο γεγονός, οι συνεργάτες και δημοσιογράφοι της εκπομπής του Star «Μία», την ρώτησαν πώς πέρασε και πώς ακριβώς τα γιόρτασε, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Η παρουσιάστρια χαρακτηρίζεται από τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά της, κι έτσι δε δίστασε να τους αποκαλύψει: «Πλέον τα γενέθλια τα κάνουμε γαργάρα… Αλλά πρέπει να πω ότι πέρασα τα πιο υπέροχα γενέθλια της ζωής μου!».

Η φαντασία στο πάνελ οργίασε και δεν σταμάτησαν να την πειράζουν και να τη ρωτούν λεπτομέρειες. «Πρέπει να ρωτήσω τον άνδρα μου αν μπορώ να το πω, γιατί μου έκανε μία συγκλονιστική έκπληξη που δεν είχε κάνει τόσα χρόνια και πρέπει να τον ρωτήσω αν θέλει να το πω, γιατί μετά θα αρχίσει η αναπαραγωγή», είπε η Τατιάνα με ένα πλατύ χαμόγελο και αφήνοντας όλη την ομάδα της με ερωτηματικά και απορίες.

Όσο κι αν την πίεσαν, πάντως, εκείνη δεν είπε λέξη επί του θέματος και, το μόνο που αρκέστηκε να πει, για να ολοκληρωθεί η κουβέντα τους, ήταν το εξής: «Δεν ξέρω αν θέλω αυτή την κοινοκτημοσύνη της συγκλονιστικής μου στιγμής».

Δείτε το βίντεο εδώ:

Διαβάστε ακόμα:

Οι υποδείξεις του Μουτσινά στην Στεφανίδου: «Έχεις την σοβαρή εικόνα, της συζύγου Ευαγγελάτου. Με έχεις εκνευρίσει πολύ»

Εκνευρισμένη η Τατιάνα Στεφανίδου: «Πρέπει να σέβεται ο καθένας τον αντίπαλο του»

Η σπόντα της Στεφανίδου για τα «Καρντάσιανς»: «Φέτος είναι η εκπομπή του Γρηγόρη και δυο γλάστρες δίπλα του, η Μαρία και ο Σταρόβας»