Τα δάκρυα της Σάσας Σταμάτη on camera: «Μέσα σε λίγες ώρες καταστράφηκαν όλα»

Σε λίγες ημέρες η Σάσα Σταμάτη κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή Ooh La La. Για τη νέα αρχή της και όχι μόνο μίλησε στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Happy Day. Ωστόσο εκτός των επαγγελματικών της, έκανε και μία πιο… προσωπική συζήτηση.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το που μένει, η παρουσιάστρια απάντησε βάζοντας τα κλάματα: «Μένω με τους γονείς μου. Περάσαμε λίγο δύσκολα όπως ξέρεις στη Μάνδρα, για αυτό και λίγο αποτραβήχτηκα. Μέσα σε λίγες ώρες καταστράφηκαν όλα. Έφυγαν 23 άνθρωποι. Δεν βλέπω κανέναν να έχει πάρει ευθύνη για αυτό το πράγμα. Εγώ δεν έπαθα κάτι και η οικογένεια μου, αλλά οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου έχουν σοβαρά θέματα. Οι κάτοικοι δηλαδή είναι υπερήφανοι άνθρωποι εκεί πέρα και όπως βλέπεις δεν βγαίνουν ούτε να ζητιανέψουν, ούτε να ζητήσουν λεφτά, απλώς πρέπει κάποιος να τους βοηθήσει».

Η Σάσα Σταμάτη εμφανώς συγκινημένη και με φωνή να δακρύζει μίλησε για όσα έχουν συμβεί στην περιοχή της. «Κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτούς. Ο κόσμος ο απλός ήρθε και έφερε τρόφιμα και φαγητά. Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχει έρθει και φτιάχνει τα σχολεία και ο Βαγγέλης Μαρινάκης φτιάχνει από την αρχή τη Μάνδρα με προσωπική του πρωτοβουλία, φτιάχνει τις πλατείες, φτιάχνει τα σχολεία», τόνισε.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: Peoplegreece.com