Τα ακριβότερα διαζύγια του κόσμου

Instagram @diletant_media
Bernie και Slavica Ecclestone
Silvio Berlusconi και Veronica Lario
Harold Hamm και Sue Ann Hamm

Ο μεγιστάνας των πετρελαίων της Οκλαχόμα είδε το χάρο με τα μάτια του όταν η επί 24 χρόνια σύζυγός του κατέθεσε αγωγή διαζυγίου με αίτημα τη μισή από την περιουσία του που ανέρχεται σε 11,3 δισ. δολάρια. Πριν από λίγες μέρες δικαστήριο επιδίκασε στην πρώην κυρία Hamm, που είναι οικονομολόγος και δικηγόρος, σχεδόν 1 δισ. δολάρια, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η ίδια δήλωσε πως θα κάνει έφεση ζητώντας πολλά περισσότερα.

Jeffrey και Christina Lurie

Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου Philadelphia Eagles βγήκε εκτός λίστας των 400 πλουσιότερων Αμερικανών μετά το διαζύγιο που το 2012. Το ακριβές ποσό δεν έγινε γνωστό, αλλά γεγονός είναι πως εκείνος τη λίστα των 400 τη βλέπει πια με το κιάλι.

Stewart και Carol Rahr

Ο μεγιστάνας της φαρμακοβιομηχανίας Kinray χώρισε μετά από 43 χρόνια γάμου πληρώνοντας «μόλις» 250 εκατ. δολάρια.

Steve και Elaine Wynn

Παντρεύτηκαν το 1963, χώρισαν το 1986, ξαναπαντρεύτηκαν το 1991 και ξαναχώρισαν το 2010. Εκείνος μεγαλοεπιχειρηματίας του real estate, εκείνη στέλεχος στις επιχειρήσεις του. Η «αποζημίωσή» της ήταν $740 εκατ. (περίπου το 46% της περιουσίας του) και η παραμονή της στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Ron Perelman και Ellen Barkin