Στο νέο σποτ για τον κορωνοϊό πρωταγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Κανένα βήμα δεν είναι ανέμελο, αγκάλιασε την υπευθυνότητα

Instagram @stefanostsitsipas98

Τον Στέφανο Τσιτσιπά «επιστράτευσαν» οι ελληνικές αρχές προκειμένου να περάσουν το μήνυμα της υπευθυνότητας για την μάχη απέναντι στον κορωνοϊό η οποία βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη φάση.

Ο Έλληνας τενίστας στο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί τονίζει ότι «κανένα βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι» και καλεί τους πάντες: «αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα».

Το βίντεο με τον Στέφανο Τσιτσιπά:

Στο βίντεο ο Έλληνας σταρ του τένις λέει χαρακτηριστικά:

«Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι. Επιστρέφοντας από τις διακοπές μας κάθε βήμα δικό σου δικό μου κάθε νέου μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες. Και όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορωνοϊό. Αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε όσους αγαπάμε όπως παλιά».

Την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παρουσιάσει το πρώτο σποτ της καμπάνιας της κυβέρνησης με το βλέμμα στραμμένο στην επιστροφή των εκδρομέων- και δη των νέων- με μήνυμα: « Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα».

Υπενθυμίζεται, δε, ότι το μεσημέρι της Δευτέρας η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε μήνυμα μέσω του 112 προς όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους με σκοπό να τους προειδοποιήσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Fortunegreece.com