Στιγμές από τη ζωή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου- Η αγάπη της για τα ζώα, τα ταξίδια και η κοινωνική της ζωή
Φωτογραφία: Facebook

[ap_gallery id=”7133″]

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι η ελληνίδα Δικαστής που υπήρξε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΣτΕ και θα γίνει η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά από πρόταση του Πρωθυπουργού και μάλιστα αναμένεται να εκλεγεί με πάνω από 266 ψήφους από την πρώτη ψηφοφορία.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της πρότασης του πρωθυπουργού για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας, η κυρία Σακελλαροπούλου κατέβασε το προφίλ της στο Facebook, όπου συνήθιζε να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της από την προσωπική και κοινωνική της ζωή. Μια ματιά στο προφίλ της έδειχνε ότι πρόκειται για μια γυναίκα που αγαπά πολύ τα ζώα, τα ταξίδια, τους φίλους της και τα βιβλία.

Μάλιστα, η ελληνίδα δικαστής είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις διακοπές της, τα συνέδρια που πήγαινε, τις εξόδους με φίλους της αλλά και τα παιδικά της χρόνια, αποδεικνύοντας ότι είναι μια μοντέρνα γυναίκα που βρίσκει χρόνο τόσο για τη δουλειά της όσο και για την οικογένεια και για τους φίλους της.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία της με δύο γατάκια αλλά και με τον πατέρα της, Νικόλαο Σακελλαρόπουλο, ο οποίος την είχε εμπνεύσει να ασχοληθεί με την νομική επιστήμη. Δείτε στην παραπάνω gallery τις φωτογραφίες με στιγμές από τη ζωή της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα