Οι stars με τις γυμνές φωτογραφίες μηνύουν τη Google για 100 εκ. δολ.

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει ποτέ στο Hollywood με τις stars που έπεσαν θύματα χάκερ, βλέποντας -όχι μόνο εκείνες αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης- τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους να διαρρέουν στο Internet, δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Καθημερινά και άλλα γυμνά ενσταντανέ κυκλοφορούν σε sites και blogs, κάνοντας όλες πια να πάρουν δραστικά μέτρα, με απώτερο στόχο και σκοπό να διαφυλάξουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Έτσι λοιπόν απευθύνθηκαν στους δικηγόρους τους, οι οποίοι με τη σειρά τους μήνυσαν την Google, την Νο1 μηχανή αναζήτησης του Κυβερνοχώρου, ζητώντας της 100 εκατομμύρια δολάρια, με το σκεπτικό πως δεν απέσυραν γρήγορα τα γυμνά ενσταντανέ τους, τα οποία έγιναν πρώτο θέμα παντού.

Να σας θυμίσουμε πως ανάμεσα στις starsπου είδαν τα XXX ενσταντανέ τους, ξεχωρίζουν οι: Jennifer Lawrence, Kate Upton, Rihanna, Selena Gomez, Cara Delevingne κ.α.

Ο διάσημος δικηγόρος του Hollywood, Martin Singer–έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει πολλές από αυτές- έκανε αγωγή στην Google κατηγορώντας την για «ανήθικη συμπεριφορά» και πως οι άνθρωποί της, «απέτυχαν να ενεργήσουν με ταχύτητα και υπευθυνότητα στην αφαίρεση των γυμνών εικόνων, αλλά αντιθέτως και εις γνώσιν τους, διευκόλυναν και διαιώνισαν την παράνομη διάδοσή τους».

Λίγο μετά ήρθε και η απάντηση της διάσημης μηχανής: «Έχουμε αφαιρέσει δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες, μέσα σε ελάχιστες ώρες από την στιγμή που μας ζητήθηκε, και κλείσαμε εκατοντάδες λογαριασμούς. Το Internet χρησιμοποιείται για πολλά καλά πράγματα. Το να εισβάλλει στις ιδιωτικές ζωές των ανθρώπων, δεν είναι ένα από αυτά» και παράλληλα αναφέρει πως «βασίζεται και στους χρήστες του Internet, ώστε να την ενημερώνουν πότε μια εικόνα είναι ακατάλληλη στη μηχανή αναζήτησης».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Χαμός στο Hollywood: Χάκερ γέμισε το Internet με γυμνές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence και εκατό άλλων star

Δείτε πως διακωμωδούν τις γυμνές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence

Ο χάκερ του Hollywood «ξαναχτύπησε»: Γυμνές φωτογραφίες της Kardashian, της Lavigne και της Hudgens γέμισαν το διαδίκτυο