Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με σούπερ αποκαλυπτικό ντύσιμο και φουσκωμένη κοιλιά στη νέα της φωτογράφιση

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στον Γιώργο Πράτανο παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Στη φωτογράφιση βλέπουμε την παρουσιάστρια του Alpha με εντυπωσιακό σέξι ντύσιμο ενώ μιλάει ανοιχτά για την τρίτη της εγκυμοσύνη. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μιλά στο People για όλα.

stamatina tsimtsili

Γιατί άργησες να ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου; 

Δεν άργησα. Απλώς κάποιοι συνάδελφοι θεώρησαν σωστό να το βγάλουν πριν έρθει η κατάλληλη στιγμή, χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει ακόμη κι εγώ. Όταν πρωτογράφτηκε, δεν είχα κάνει την πιο σημαντική εξέταση του πρώτου τριμήνου, την αυχενική διαφάνεια, που θεωρείται και η πιο κομβική. Το ανακοίνωσα όταν ένιωσα καλά – δεδομένου πως έχω κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες από το πρόσφατο παρελθόν. Αλλά και όταν μαθεύτηκε, δεν βγήκα να το διαψεύσω, απλώς ζήτησα κάποιο χρόνο για να σιγουρευτώ.

Σε είδα δυσαρεστημένη στον αέρα της εκπομπής…

Κι εγώ αυτή τη δουλειά κάνω, καταλαβαίνω όλους τους συναδέλφους, δεν τσακώνομαι, έχω καλές σχέσεις με όλους, το ξέρεις… Αλλά σε κάποια πολύ λεπτά γυναικεία ζητήματα, όπως της μητρότητας, απαιτείται προσοχή. Ειδικά όταν χρειάζεται η επιβεβαίωση από το γιατρό σου για το αν μπορείς να μιλήσεις ή όχι, με δεδομένο πως, δυστυχώς, και στη χώρα μας ο αριθμός των αποβολών είναι μεγάλος. Δεν μιλάμε για μια είδηση που αφορά ένα νέο ζευγάρι ή ένα γάμο. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν πρόκειται για θέμα υγείας.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Peoplegreece.com