Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας δείχνει πως να δημιουργήσουμε ένα ultimate καλοκαιρινό street style look

Instagram @stam_tsimtsili

Είναι το απόλυτο κομμάτι για τα street style σύνολα μας όποια και αν είναι η εποχή. Λειτουργεί ως καμβάς για εμάς, επάνω στον οποίο μπορούμε να προσθέσουμε εντυπωσιακά κοσμήματα, παπούτσια, αξεσουάρ. Ειδικά, τώρα το καλοκαίρι αυτό το κομμάτι δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή καμίας γυναίκας.

Ο λόγος για το denim φόρεμα. Καθεμία από εμάς μπορεί να βρει το ιδανικό denim φόρεμα που να ταιριάζει στο στιλ και το σωματότυπο μας. Έτσι κάθε φορά που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε αρκεί να επιλέξουμε το αγαπημένο μας denim φόρεμα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα φόρεσε ένα denim φόρεμα, δημιουργώντας ένα look που μπορούμε όλες μας να αντιγράψουμε αυτή την εποχή. Η παρουσιάστρια συνδύασε το midi φόρεμα της με ένα ζευγάρι πολύχρωμα ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα οποία αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, επενδύστε σε ένα denim φόρεμα και δημιουργήστε άπειρους συνδυασμούς. Με sneakers και ψηλοτάκουνα πέδιλα, με statement κοσμήματα και τσάντες που κλέβουν την παράσταση σας βοηθούν να ξεχωρίσετε αυτή την εποχή.

Instagram @stam_tsimtsili

Instagram @stam_tsimtsili

Instagram @stam_tsimtsili

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram