Στα χέρια Νicki Minaj και Cardi B: Άγριος καβγάς μέσα σε πάρτι!


Ότι υπήρχε ένας ανταγωνισμός και μία μόνιμη σύγκριση μεταξύ των δύο επιτυχημένων ράπερ  Νicky Minaj και Cardi B το γνωρίζαμε. Ωστόσο, δεν περιμέναμε πως θα έφταναν ποτέ τα πράγματα σε τέτοιες ακρότητες με τις δύο τους να ανταλλάσουν ύβρεις και να προσπαθούν να τις χωρίσουν και μάλιστα σε δημόσιο χώρο με πολλούς παρευρισκομένους.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε το party του Harper’s Bazaar ICONS, με την Cardi να φτάνει πρώτη και να πηγαίνει στο δεύτερο επίπεδο του κτιρίου. Λίγο αργότερα όμως, συναντήθηκε εκεί με την Nicki Minaj και δεν άργησε πολύ να ξεσπάσει ο καυγάς με την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα ανάμεσά τους. Όσοι ήταν μπροστά δηλώνουν σοκαρισμένοι και πως δεν αντιλήφθηκαν καν για πότε οι δύο τραγουδίστριες άρχισαν να χτυπιούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή που επιτέθηκε πρώτη ήταν η Cardi B.

Οι σωματοφύλακες αναγκάστηκαν να απομακρύνουν την Cardi B από το χώρο, ενώ κατάλαβαν πόσο κρίσιμο ήταν το περιστατικό όταν την είδαν με μελανιασμένο μάτι και σκισμένο φόρεμα, ενώ είχε απομείνει με το ένα μόνο παπούτσι, καθώς πέταξε το άλλο μάλλον στην Μinaj πάνω στην ένταση του καβγά. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, όλα ξεκίνησαν με την Cardi B να πλησιάζει το τραπέζι της Minaj, ώστε να ζητήσει εξηγήσεις για όσα είχε δηλώσει εναντίον της η τραγουδίστρια στο παρελθόν. Τότε ήταν που οι σωματοφύλακες της Μinaj παρενέβησαν, με τον ένα τους να χτυπάει την Cardi στο μάτι, κίνηση που προκάλεσε και το μετέπειτα επεισόδιο.

Η αστυνομία κατέφθασε για να ρυθμίσει την κατάσταση, χωρίς όμως να γίνουν τελικά συλλήψεις ή μηνύσεις. Η αλήθεια είναι πως εδώ και πολύ καιρό η Nicki Minaj κατέκρινε συχνά την Cardi b, μιλώντας υποτιμητικά για εκείνη, τις εμφανίσεις της, αλλά και την οικογένειά της συναδέλφου της, με αποκορύφωμα τα σχόλια για το παιδί της, που φαίνεται να έβγαλαν την Cardi εκτός εαυτού.  Αν και οι μάνατζερ των τραγουδιστριών δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη τοποθέτηση, η Cardi Β δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το περιστατικό στο Instagram. Ισχυρίστηκε, ειδικότερα, πως ενώ δέχθηκε έντονο  πόλεμο και για την δουλειά της, τα σχόλια που την ενόχλησαν περισσότερο ήταν αυτά για το παιδί της.

cardi b

cardi b b


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

PERIOD.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CARDIVENOM (@iamcardib) στις