«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Τίτλοι τέλους για την εκπομπή με έντονη συγκίνηση και δάκρυα

Το τέλος της χρονιάς, βρήκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έντονα συγκινημένη από την αρχή της εκπομπής της, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com

Το κλίμα ήταν γιορτινό και ευχάριστο με τις μουσικές και τους εξαιρετικούς καλεσμένους που είχε σήμερα. Η Νίνα Λοτσάρη, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Νεφέλη Ορφανού και ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκαν εκεί για ένα φαντασμαγορικό μουσικό ταξίδι, στις πιο νοσταλγικές μέρες του ελληνικού ραδιοφώνου. Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Πάνος Καλλίδης που ξεσήκωσε το πλατό.

Η παρουσιάστρια όμως, φρόντιζε να επιβεβαιώνει το γεγονός της συγκίνησης, κάθε φορά που περνούσε η ώρα, λέγοντας πως η εκπομπή φτάνει στο τέλος. Έτσι λοιπόν, λίγο πριν την αποφώνηση της εκπομπής, ο κάθε συνεργάτης του πάνελ μίλησε ξεχωριστά για όσα κράτησε από την φετινή χρονιά.

Άξια αναφοράς ήταν τα συγκινητικά λόγια της ίδιας της παρουσιάστριας για το τέλος, ευχαριστώντας όλους ανεξαιρέτως τους συνεργάτες αλλά και το κανάλι του Alpha για τις ευκαιρίες και την βοήθεια που είχε. Μάλιστα ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν, χωρίς όμως να διευκρινίζει για την εκπομπή που θα κάνει. Ο Παύλος Σταματόπουλος , φρόντισε να ευχαριστήσει ξεχωριστά τον Αντώνη Λουδάρο για την συμμετοχή του και την βοήθειά του, ο οποίος με την σειρά του εξομολογήθηκε την χαρά του για την φετινή συνεργασία.

Διαβάστε επίσης:

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι δύο σταρ της TV που την στήριξαν από την πρώτη στιγμή και οι αλλαγές που θα γίνουν στο Σπίτι Μου Σπιτάκι μου

Νίκος Αναδιώτης: Οι αποχωρήσεις από το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», οι φήμες για το κόψιμό του και η Σπυροπούλου

Σπίτι μου Σπιτάκι μου: Αλλάζουν πάλι τα δεδομένα στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου