Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη και αυτό που τον κάνει να ασφυκτιά

Εδώ και αρκετό καιρό ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βλέπει συχνά κάμερες και φωτογράφους να τον περιτριγυρίζουν μετά από κάθε πρεμιέρα, πράγμα που προσπαθεί ακόμα να συνηθίσει. Η αμήχανη ατάκα του «Ποια Μαίρη;» σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη, έγινε viral.

«Είμαι πολύ έξω από όλο αυτό, μου φαίνεται πολύ περίεργο. Με το που τελειώνει η παράσταση, χρειάζομαι μία με δύο ώρες για να μιλήσω σε άνθρωπο. Το σκηνικό που αναφέρεις συνέβη μετά την πρεμιέρα του Σεξ Λεξικόν, καθώς η ερώτηση που μου έγινε ήταν εντελώς εκτός κλίματος. Όμως, αρχίζω και εξοικειώνομαι σιγά σιγά. Ελπίζω να αρχίσω να ανασαίνω μέσα σε όλο αυτό. Συνεχίζω να ασφυκτιώ, αλλά θέλω να καταφέρω να είμαι πιο ψύχραιμος» παραδέχεται και συνεχίζει: «Ήξερα πώς λειτουργεί αυτό το σύστημα. Δεν με αφορούσε ποτέ η προσωπική καριέρα, οπότε δεν θίχτηκα με το γεγονός ότι με τη σχέση μου μπορεί να έγινα πιο γνωστός. Η δουλειά μου είναι το πάθος μου και δεν χρειαζόμουν κάτι παραπάνω. Δεν είχα προσωπικές βλέψεις. Προφανώς, όσο περισσότερος κόσμος σε βλέπει τόσο καλύτερα αναδεικνύεται η δουλειά σου, αλλά αυτό που περιγράφω και το star system είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα».

Εκτός από το θέατρο και το ποδόσφαιρο, ο Σπύρος έχει κι άλλα ταλέντα. Του αρέσει να φτιάχνει κατασκευές με ξύλα, παίζει καχόν (ξύλινο κρουστό μουσικό όργανο αφρο-περουβιανής προέλευσης), νταούλι και κιθάρα, ενώ αγαπά να μαγειρεύει. «Είναι το αγχολυτικό μου. Μαγειρεύω για μένα και για τους ανθρώπους μου. Μου αρέσει να πειραματίζομαι. Όπως θα μαγειρέψω για τους φίλους και την κοπέλα μου, θα μαγειρέψω και για μένα. Με το ίδιο πάθος, δεν θα κάνω εκπτώσεις». Εδώ κι ένα χρόνο περίπου ασχολείται με τη φωτογραφία. «Μου αρέσει να παρατηρώ τους ανθρώπους. Βρήκα την ευκαιρία να αγοράσω μια καλή επαγγελματική μηχανή σε πολύ καλή τιμή και ξεκίνησα. Για μένα η φωτογραφία είναι σαν πρόβα. Έχω έναν άνθρωπο απέναντί μου, ένα κλειστό σύστημα επικοινωνίας, όπου προσπαθούμε να ανακαλύψουμε πράγματα της ψυχής μας μαζί. Ο αισθησιασμός είναι το έξτρα στοιχείο. Η ουσία βρίσκεται στην επικοινωνία και στο πώς θα δημιουργήσουμε ένα αληθινό βλέμμα με την εμπιστοσύνη. Έχω σκεφτεί να κάνω κάποια έκθεση με τις φωτογραφίες μου μελλοντικά, τώρα δεν είμαι έτοιμος. Γενικά αφήνω τα πράγματα στη ζωή μου να συμβαίνουν με το χρόνο τους» εξηγεί.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Peoplegreece.com

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα