Σπάνια εξομολόγηση από τη Σία Κοσιώνη: «Στεναχωρήθηκα. Εκείνη τη στιγμή θες τον άνθρωπό σου»

Μία ιδιαίτερα σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Σία Κοσιώνη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day. Η anchor woman του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη ζωή της και τον ερχομό του παιδιού της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε, πως έχει καταφέρει να κρατήσει την σχέση και το γάμο τα, με βασικό άξονα την αγάπη. «Όταν υπάρχει αγάπη, όλα λειαίνονται, όλα προσαρμόζονται. Έχουμε καταφέρει και ζουμε αρμονικά και ήρεμα, τις ώρες και τις μέρες που είμαστε μαζί. Ο Κώστας δεν ζει εδώ, είναι συνέχεια στη Λαμία… Πολλά Σαββατοκύριακα πρέπει να λείπει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απουσία του συζύγου της, παρότι έχει μωρό στο σπίτι δεν φαίνεται να την επηρεάζει σημαντικά. «Δεν με αγχώνει γιατί έτσι είναι η ζωή μας. Έχω προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα… Λίγο με άγχωνε όταν ήμουν έγκυος», παραδέχτηκε η Σία Κοσιώνη.

Στη συνέχεια όμως εξομολογήθηκε: «Τελικά όταν γέννησα, πράγματι δεν ήταν ο Κώστας […] Εκείνη τη στιγμή έχεις στο μυαλό σου να φέρεις το μωρό σου με ασφάλεια. Στεναχωρήθηκα. Εκείνη τη στιγμή είσαι πολύ ευάλωτη, θες τον άνθρωπό σου… Εκείνος τσακίστηκε να γυρίσει. Όσο και να τσακίστηκε, έφτασε μία ώρα αφού γεννήθηκε το μωρό».

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε.

Πηγή: Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα