Σπάνια εμφάνιση για τη Μιρέλα Μανιάνι: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ολυμπιονίκης

Στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ (2000) και της Αθήνας (2004), η Μιρέλα Μανιάνι είχε προσφέρει μοναδική υπερηφάνεια στην χώρα μας κατακτώντας το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα. Η όμορφη ακοντίστρια αποτελούσε μία από τις κορυφαίες του αθλήματος στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με πολλές διακρίσεις για την Ελλάδα.

Πλέον, όπως έχει γίνει γνωστό, η Μιρέλα έχει σταματήσει τον αθλητισμό, ενώ παράλληλα μεγαλώνει την κόρη που απέκτησε με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά της, διατηρεί πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που άνοιξε το 2012 στο Μαρούσι.

Η Μιρέλα Μανιάνι παρευρέθηκε σε εγκαίνια κέντρου αισθητικής και ο φακός του Happy Day τη συνέλαβε στο event. Όπως θα δείτε παραμένει άκρως εντυπωσιακή, παρά το πέρασμα των χρόνων. «Οι άντρες μας φοβούνται λίγο εμάς τις αθλήτριες. Ίσως λόγω χαρακτήρα, πειθαρχίας και επειδή μας βλέπουν δυναμικές. Ο άντρας όμως ο σωστός, ο αρσενικός, θα κάνει το βήμα και δεν θα φοβάται», ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Δείτε το απόσπασμα και πώς είναι σήμερα η ακοντίστρια.

Peoplegreece.com