Σόφη Πασχάλη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συνέβη με τον Αγγελόπουλο

Για τις συνθήκες που επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τον λόγο για τον οποίο «πυροβόλησε» στο συμβούλιο του Survivor τον Γιώργο Αγγελόπουλο, πυροδοτώντας θύελλα αντιδράσεων από τους τηλεθεατές του παιχνιδιού, μίλησε η Σόφη Πασχάλη.

«Δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που έχει ενοχλήσει», είπε η παίκτρια των Διάσημων που αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και ανέφερε πως «ο,τι αντιμαχίες υπήρχαν με όλους, υπήρχαν και με τον Γιώργο».

Τονίζοντας πως κανείς από τους παίκτες δεν γνωρίζει τι γίνεται έξω, ώστε να είναι εις γνώση τους ότι ο Γιώργος έχει μεγάλο fan club, η Σόφη άφησε να εννοηθεί πως -το περίφημο πια, ψάρι που έπιασε- δεν ήταν το μόνο θέμα. «Όσα είπα για το ψάρι ήταν ένα παράδειγμα. Δεν είπαμε ποτέ τι έχει συμβεί. Ήμασταν διάσπαρτοι. Ήταν μια απόφαση που πήραμε όλοι μαζί γιατί είχαμε πει ότι θα τα ξαναβρούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχαμε βάλει έναν κανόνα: να φέρνουμε ό,τι υπάρχει από θέμα τροφής στο τραπέζι» εξήγησε η ίδια και συνέχισε: «θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν τέλειο κόσμο όλοι, ότι είμαστε ομάδα και το αποτέλεσμα ήταν ότι κάποιοι δεν ήταν».

Παράλληλα, δεν δίστασε να «καρφώσει» πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιάννης Σπαλιάρας έχουν δημιουργήσει μία υποομάδα μέσα στους Διάσημους, αλλά και να πει ότι «τα κορίτσια βγάλαμε τελικά φωνή γιατί μπουχτήσαμε να βλέπουμε τα αγόρια να τσακώνονται».

«Με βρίζουν ως επί το πλείστον κορίτσια», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Σόφη και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μέσα στο παιχνίδι, απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες των Διάσημων έβαλαν στο στόχαστρο τον Ντάνο επειδή τις απέρριψε ερωτικά.

Τέλος, κοιτώντας την κάμερα, έστειλε το μήνυμά της σε όσους την επικρίνουν: «παιδιά, ένα παιχνίδι είναι! Σας αγαπώ. Μην συνεχίσετε να το κάνετε στα παιδιά που θα βγουν μετά και ειδικά όχι στην Λάουρα, δεν θα το αντέξει. Ας τελειώσει εδώ!».

Peoplegreece.com